GX610PX-057cz - HDMI

notebooky MSI a vše kolem nich
Frenk
občas něco napíše

GX610PX-057cz - HDMI

Příspěvekod Frenk » 24 zář 2008 22:26

Dobrý den cca před 3 měsíci jsem si zakoupil tento NB. Jsem s ním velmi spokojen mám jen jeden problém. Mám LCD TV a tudíž jsem se snažil propojit tento NB s LCD TV při propojení přes RGB kabel nebyl žádný problém při klonování obrazu mi Catalyst control center nadetekuje TV a není žádný problém, ale při propojení přes HDMI kabel mi nechce NB ani TV nadetekovat. Nejdřív jsem měl OS Windows XP Profesional a měl jsem celkově docela potíže s nainstalováním ovladačů grafické karty, ale povedlo se mi namodovat catalysty a vse bylo ok. Po problému s HDMI jsem zkusil nainstalovat Visty a problém přetrvává ..... nemáte nějakou radu ? Není třeba nějaký zvláštní driver pro tento výstup ??? Ve spravci zařízení mám ale vše ok tak si už vážně nevím rady a spoléhám na vás a vaše velmi dobré vědomosti. Předem děkuji za rady....

Frenk
občas něco napíše

Příspěvekod Frenk » 01 říj 2008 21:22

To mi vážně nikdo neporadí??? :(

Frenk
občas něco napíše

Příspěvekod Frenk » 17 říj 2008 04:48

Tak vám všem velice děkuji za vyčerpávající rady.....je vidět že je to tady samej odborník....

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 17 říj 2008 12:34

Tak nikdo ti neporadil asi preto ze nikdo netusi ako to na tom notebooku funguje, ale ved si z CR to je taky problem zavolat na MSI hotline a tam sa ich spytat na to ?
Mozno to bude na reklamaciu ja neviem, ja ked do MSI EX610 zapojim nieco cez HDMI tak to zdetekuje hned ale ved kdovie mozno musis nieco spravit v BIOSE alebo ovladacoch grafiky, mozno mas chybu v notebooku co pri MSI ziadna novinka ze ...
navyse zadarmo : MSI Hotline 800 101 010
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 17 říj 2008 13:25

MaTToS: Holt to problem asi je, zrejme je snazsi jit na forum a ptat se, a kdyz mu nikdo nepomuze tak bude protivny. Coz je krasne v kontrastu s tim, jak mazal med kolem huby, kdyz se ptal poprve. Ale je tu jedno nepsane pravidlo, ktere se spis vztahuje na slusnost, a to je, ze si nikdo nebude vyzadovat odpoved upominkami. Toto forum je na tolik aktivni, ze neni potreba na sebe upozornovat, aby si nas nekdo vsiml. A navyse pokud jsou upominky kousave, pak nema smysl vubec v diskuzi dale pokracovat.

Zpět na „notebooky MSI“