MSI GX600PX-014CZ(pár problémů teplota a turba)
MSI GX600PX-014CZ(pár problémů teplota a turba)
nasel jsem tu vse kolem teploty MSI s procíkama AMD ale ne INTEL které má tohle MSI zdá se mi dost vysoká . A k tomu turbu proste pri hrách či obtížnějších progarmech mi to hodí modrou a restartuje, už sem nekde na fóru našel tenhle problém ale nikdo ho neřešil tak jestli se už ví tak bych rád poradil, i když to šlape výborně i bez Turba . Dík
Tak tie teploty mas vazne vysoke. Bud to mas prilis pretaktovane, alebo je to HW problem /zle nanenesa chl. pasta, osadeny chladic, pomaly beziaci vetrak.../ Intel ma totiz nizsie teploty ako AMD, pri tychto procakoch ! Skus este napisat ako dlho ten notas pouzivas a v akom prostredi. Ak je to prilis casto prenasane a pouzivas to aj v prasnejsom prostredi, este by to mohol byt zaneseny chladic, ktory v niektorych pripadoch staci vyfuknut tlakom vzduchu, mozna by stacil aj vysavac a odsat bordel, ale tu bacha, pri vysavaci hrozi staticka elektrina, takze to vtedy radsej odpoj zo siete a vyber aj bateriu.. pre istotu !
MSI EX700X-034CZ/ C2D T5450/ 17" WXGA/ 2GB/ N8400 128MB/ 250GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ HDMI Everest: Bezne tepl. Procak 45C, HDD 37C, Grafika 53C
Ovladace asi nie. Zo skusenosti viem, ze ked su zle ovladace tak to funguje alebo nefunguje...
Este ma napada, ze si nenapisal, ci tie teploty pozvolna stupali casom /co si mohol postrehnut castejsim spustanim vetracika na vyssie otacky/ alebo ti to zacalo blbnut odrazu, zo dna na den...
Este ma napada, ze si nenapisal, ci tie teploty pozvolna stupali casom /co si mohol postrehnut castejsim spustanim vetracika na vyssie otacky/ alebo ti to zacalo blbnut odrazu, zo dna na den...
MSI EX700X-034CZ/ C2D T5450/ 17" WXGA/ 2GB/ N8400 128MB/ 250GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ HDMI Everest: Bezne tepl. Procak 45C, HDD 37C, Grafika 53C