MSI GX700
> impact, nene tohle je kvazi neco jako "servisni menu",
kere odkryje vice moznosti / nastaveni BIOS,
proste vic jak je k dispozici normalne - neni to novinka.
Mozna trolinku "surprise" pro ty co se s tim jeste nesetkali, mozna to nekoho potesi
nebo nekomu pomuze .-) a tak jsem to i myslel...
BT / WiFi prepinani ovlada zakaznicky chip uvnitr notasku pres EC BIOS layer,
pak uzivatel muze ovladat prepinani BT / WiFi modu
kdyz opakovane macka tlacidlo s "ikonkou antenky", kere je napravo
-> hned vedle hlavniho tlacidla zap/vyp. a aktualni stav (neboli mod -> existuji 4 mody)
indikuje barevne dioda napravo od audio konektoru:
1, Zelena -> jenom WiFi je aktivni (BT je vyple)
2, Tmavemodra -> jenom BlueTooth je aktivni (WiFi je vyple)
3, Bledemodra -> soucasne aktivni WiFi + BlueTooth
4, dioda nesviti -> WiFi + BlueTooth deaktivovano (vyple)
kere odkryje vice moznosti / nastaveni BIOS,
proste vic jak je k dispozici normalne - neni to novinka.
Mozna trolinku "surprise" pro ty co se s tim jeste nesetkali, mozna to nekoho potesi
nebo nekomu pomuze .-) a tak jsem to i myslel...
BT / WiFi prepinani ovlada zakaznicky chip uvnitr notasku pres EC BIOS layer,
pak uzivatel muze ovladat prepinani BT / WiFi modu
kdyz opakovane macka tlacidlo s "ikonkou antenky", kere je napravo
-> hned vedle hlavniho tlacidla zap/vyp. a aktualni stav (neboli mod -> existuji 4 mody)
indikuje barevne dioda napravo od audio konektoru:
1, Zelena -> jenom WiFi je aktivni (BT je vyple)
2, Tmavemodra -> jenom BlueTooth je aktivni (WiFi je vyple)
3, Bledemodra -> soucasne aktivni WiFi + BlueTooth
4, dioda nesviti -> WiFi + BlueTooth deaktivovano (vyple)
BIOS
to DeBugger: th na druhou Jsou tam dalši farački, jako nort a bridž. No nakonec noťas nepotřebuje tolik nastaveni neboť je staveny jako celek na rozdil od PC ale i tak jsi mně potěšil. Až se dostanu s te kocoviny vanoc a noveho roku, budu s tim experimentovat
Jo a dokazal někdo na GX700 rozběhat control mnager? Je spousty dalšich exe ale s přincipu chci mit cm. Na 600 přej facha ale jak komu tak by rad vyřešil na rozdil od Penty ktera vam řekne že mate stahnout novou verzi na jeich ftp ktera je stejně nefunkčni. Co jsem vygooglil tak problem bude v nejakem dll ktere jde přepsat ale zatim jsem to přepsane dll nenašel. A ještě otazka na DeBuggera, i když mam zakazany Robson, neni lepši ho dat pryč? Teda jestli neni napajeny i když je off? A proč vlastně nemuže funhovat pod XP? Cele je to přece o driverach. Pokud někdo umi programovat tak by teoreticky mohl zprovoznit robsona i pro XP. Aspoň pro ti 64bt
P.S. Pěkny novy rok vam přeji a jednu radu, myšlenka je hybna sila, využijte sve myšleni...
Jo a dokazal někdo na GX700 rozběhat control mnager? Je spousty dalšich exe ale s přincipu chci mit cm. Na 600 přej facha ale jak komu tak by rad vyřešil na rozdil od Penty ktera vam řekne že mate stahnout novou verzi na jeich ftp ktera je stejně nefunkčni. Co jsem vygooglil tak problem bude v nejakem dll ktere jde přepsat ale zatim jsem to přepsane dll nenašel. A ještě otazka na DeBuggera, i když mam zakazany Robson, neni lepši ho dat pryč? Teda jestli neni napajeny i když je off? A proč vlastně nemuže funhovat pod XP? Cele je to přece o driverach. Pokud někdo umi programovat tak by teoreticky mohl zprovoznit robsona i pro XP. Aspoň pro ti 64bt
P.S. Pěkny novy rok vam přeji a jednu radu, myšlenka je hybna sila, využijte sve myšleni...
MSI GE60 0ND-465XCZ W7
PJ píše:Nebejvala driv flashovaci utilita soucasti toho zipu s biosem? nejak jí nikde nemůžu najít a v tom zipu to nebylo pres dos se mi moc nechce
Ale v tom archivu je flashovací program, dávkovej soubor ke spuštění a ten bios. Stahoval jsi ten správný archiv?
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1227
-
- píše často
PJ: snad to nechces flashovat pod woknama? =-O
Pro vsechny:
Kdyz nam DeBugger dal tak pekny darek ve forme rozsireny nabidky nastaveni v BIOSu (mnohokrate diky Jezisku ), mam takovy opozdeny darek na ktery jsem prave narazil. http://forum.msi.com.tw/index.php?topic ... #msg921831 sice to neni gx700 ale tak pro urcitou ilustraci si myslim je to dostacujici.
Pokud ten soubor bude nekdy offline dejte vedet, urcite uploadnu kam budete chtit (RS by byl lepsi,abych nasbiral nejaky ten bodik ROFL).
Pro vsechny:
Kdyz nam DeBugger dal tak pekny darek ve forme rozsireny nabidky nastaveni v BIOSu (mnohokrate diky Jezisku ), mam takovy opozdeny darek na ktery jsem prave narazil. http://forum.msi.com.tw/index.php?topic ... #msg921831 sice to neni gx700 ale tak pro urcitou ilustraci si myslim je to dostacujici.
Pokud ten soubor bude nekdy offline dejte vedet, urcite uploadnu kam budete chtit (RS by byl lepsi,abych nasbiral nejaky ten bodik ROFL).
-
- píše často
http://www.ami.com/support/downloadagre ... npDrvID=90 pokud ti nepujde stahnout,dej vedet, uploadnu ti to na RS
jen upozornim ze flash pod win je takovy ze jakmile to dodela nb se vypne! takze co nejvic toho zavrit/ukoncit!
jen upozornim ze flash pod win je takovy ze jakmile to dodela nb se vypne! takze co nejvic toho zavrit/ukoncit!
BIO, os :)
Hah, tak prozatim jsem to dělal jednou v dosu a 2x ve widlech neboť je to pohodlnějši
to video je husty i když je to pro 600 ale zbytek je univerzalni.
to video je husty i když je to pro 600 ale zbytek je univerzalni.
MSI GE60 0ND-465XCZ W7