MSI GX620X-61CZ
MSI GX620X-061CZ
Ja som ho kupoval minuli tyzden.
Zatial max spokjnost az na par detailov.
Nesla mi myska, ale to som potom vyriesil, tak ze som na chvilu zapojil sestriinu, tym som rozbehol usb port a potom uz fachala aj ta moja.
Nejdu mi repraky z predosleho PC. Creative Labs 4.1 Idu len predne, ale zadne a sub nejde. Asi sa budem muset pohrat s drivermi.
Jediny neriesitelny problem, na ktory som za tych par dni narazil, je prehybajuca sa klavesnica. V oblasti z lava ohranicenej SPACEom z prava 0 NUM a zhora ENTERom sa klavesnica aj so svojim ,,montaznim podkladom,, citelne prehyba. Na ostatnych klavesach neregistrujem absolutne ziadne prehybanie.
Spominane problemove klavesi som skusal vo Wordpade a nenasiel som ziadny dopad na funkcnost.
Chcem sa opytam, ci aj ostatny mate rovnaky problem a je to problem danej modelovej rady alebo je to problem len mojho notebooku a premyslat nad servisom?
Zatial max spokjnost az na par detailov.
Nesla mi myska, ale to som potom vyriesil, tak ze som na chvilu zapojil sestriinu, tym som rozbehol usb port a potom uz fachala aj ta moja.
Nejdu mi repraky z predosleho PC. Creative Labs 4.1 Idu len predne, ale zadne a sub nejde. Asi sa budem muset pohrat s drivermi.
Jediny neriesitelny problem, na ktory som za tych par dni narazil, je prehybajuca sa klavesnica. V oblasti z lava ohranicenej SPACEom z prava 0 NUM a zhora ENTERom sa klavesnica aj so svojim ,,montaznim podkladom,, citelne prehyba. Na ostatnych klavesach neregistrujem absolutne ziadne prehybanie.
Spominane problemove klavesi som skusal vo Wordpade a nenasiel som ziadny dopad na funkcnost.
Chcem sa opytam, ci aj ostatny mate rovnaky problem a je to problem danej modelovej rady alebo je to problem len mojho notebooku a premyslat nad servisom?
reproduktory
no dorbre, ale prečo ked otvorim ovladač pre zvukovu kartu tak mi ponuka možnost zapojenia 5.1 a aj 7.1
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zadní repro nehraje, protože se někde v nastavení zvukovky musí aktivovat, aby se stereo zvuk přehrával na všech reproduktorech. Mám to vyzkoušené, Realtek zvukovky to umí - ta v MSI určitě.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Zdravim.
MSI gx620 mam uz asi taky mesiac az dva a zatial som fakt spokojny.
Neviem ale mne sa klavesnica neprehyba alebo som aspon nic take nespozoroval a to som uz s viacerymi notebookmi robil.
Teploty na grafickej mam vacsinou okolo 40 aj nieco stupnov. Notas mi vydrzi aj 2:40 hod.
Akurat jedna vec ma trapi a to: Ze som niekde asi narazil o spodok notebooku a odlepila sa mi jedna gumova nozicka a niekde som ju stratil a teraz mam dost nervy, lebo notebook nie je stabilny a kyve sa mi ( neviem co by som s tym mohol spravit, kedze takuto nozicku uz asi nikde nezozeniem.
MSI gx620 mam uz asi taky mesiac az dva a zatial som fakt spokojny.
Neviem ale mne sa klavesnica neprehyba alebo som aspon nic take nespozoroval a to som uz s viacerymi notebookmi robil.
Teploty na grafickej mam vacsinou okolo 40 aj nieco stupnov. Notas mi vydrzi aj 2:40 hod.
Akurat jedna vec ma trapi a to: Ze som niekde asi narazil o spodok notebooku a odlepila sa mi jedna gumova nozicka a niekde som ju stratil a teraz mam dost nervy, lebo notebook nie je stabilny a kyve sa mi ( neviem co by som s tym mohol spravit, kedze takuto nozicku uz asi nikde nezozeniem.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten recenzovaný kus měl taky problém, že odpadla jedna nožička. Byla to ta vpravo-vzadu. Myslim, že to bylo od tepla. Jak je ten notebook měkký, tak se pak kroutí a obávám se, že to dost vadí základní desce.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
swarm píše:Ten recenzovaný kus měl taky problém, že odpadla jedna nožička. Byla to ta vpravo-vzadu. Myslim, že to bylo od tepla. Jak je ten notebook měkký, tak se pak kroutí a obávám se, že to dost vadí základní desce.
mne sa odtrhla, ked som daval notebook do tasky a zachytila sa mi o cast tasky, ibaze nozicku som uz nenasiel ... a mas pravdu teraz nemam dobry pocit z toho, pretoze vidim, ze je nestabilny, lenze neviem ako by som to vyriesil. Iba keby som vzal podobnu nozicku z nejakeho ineho pristroja, ktora by pasovala, pretoze take nieco asi nezozeniem uz
Problem s kamerou na MSI GX620
Zdravim lidicky. Mam takovej problem na notebooku. Nedari se mi rozbehnout kamerku. Vyskousel sem snad vsechno. Je nainstalovana, reaguje na spusteni, ale nemuzu nikde ziskat jeji snimani, a takovy normalni fungovani. Nevite mi poradit??? Dekuju
Nemohl by jsi mi hodit tu Tvojí instalačku ? Jelikož mě kamera nejde. Ovladače jsem tam dal, zapnu ji, spustím program CameraRecord a stále píše, že ji nemám připojenou. V ovladačích nic žlutého od kamery nevidím a stále mám problém, že na XP nějaké ovladače udělaly chybu a blockuje se mi klávesnice.
EDIT: o mraznutí klávesnce jsem se již dočetl v jiném tématu
EDIT: o mraznutí klávesnce jsem se již dočetl v jiném tématu