Dobrý den potřeboval bych poradit s tímto NTB.
Dneska jsem se chtěl kouknout na film, ale jakmile jsem dal DVD do mechaniky a spustil WMP tak ten film naběhl (což se divim) jenže když se to rozeběhlo a začali tam běhat různý titulky nadpisy atd. (jak jsou na začátku každého filmu) tak se začal "hryzat" (spomaleně běžel) celý film a nejen to i Zvuk mi běžel kousavě, předtím nešel vůbec zvuk.
Na internetu jsem četl ať něco zapnu v AC3 Filtru tak sem ty věci zaškrtl dal "OK" a zvuk běžel ale tím způsobem jak jsem popisoval nahoře.
Zkoušel jsem přenastavit věci v ovládacím panelu na Realteku ale nic.
Btw. (Zde) na fóru jsem nic nenašel a jestli ste to někde řešili tak se omlouvám za mojí nepozornost.
DVD alá MSI EX600X-442CZ
DVD alá MSI EX600X-442CZ
MSI GX623-614CZ Intel C2DUO P8400/HD4670 512MB/500GB/
http://www.softmania.sk/KMPlayer.html Stiahni a nainstaluj si tento player ak to bude kusat aj v nom tak chyba je but v mediu alebo v hardveru,tento player ti prehra aj poskodene aj neukoncene video subory.Skus daj vediet.
Tak Problém furt přetrvává zkoušel jsem přeinstalovat Realteka ale nic.
Zkoušel jsem přehrát Taxi 2 a DVD je zcela v pořádku, není to něčím co by mohlo být špatně nastavené ?
Jinak tady tohle mi píše RealPlayer "The DVD cannot be played Distribution Failed"
Zkoušel jsem přehrát Taxi 2 a DVD je zcela v pořádku, není to něčím co by mohlo být špatně nastavené ?
Jinak tady tohle mi píše RealPlayer "The DVD cannot be played Distribution Failed"
MSI GX623-614CZ Intel C2DUO P8400/HD4670 512MB/500GB/
-
- občas něco napíše
a v akom rezime ide mechanika ? Ak v PIO mode,tak je problem jasny...
Zistite to nasledovne:
Start - pravym klik na Tento Pocitac - vyberiete Vlastnosti.
Zalozka Hardvér - Správca zariadení - IDE ATA/ATAPI controlers - vyberiete Primarny alebo sekundarny(zalezi,na ktorom je mechanika) a na zalozke Advanced settings najdete v ktorom mode ide.
Zistite to nasledovne:
Start - pravym klik na Tento Pocitac - vyberiete Vlastnosti.
Zalozka Hardvér - Správca zariadení - IDE ATA/ATAPI controlers - vyberiete Primarny alebo sekundarny(zalezi,na ktorom je mechanika) a na zalozke Advanced settings najdete v ktorom mode ide.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no tak to nebude mechanikou rekl bych ze to je dvdckem neni urcene pro nas trh nebo neco v nastaveni atd... asi bych zkusil nainstalovat anydvd http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /anydvd/?g[hledano]=anydvd&g[oz]=6.5.3.1 a zkusil prehrat me osobne to delalo dvd z pujcovny
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220