v tejto teme som uz nevidel tolko staznosti na teplotu alebo hlucnost ako na gx700x, je to teda uz vyriesene? nemam sa toho pri kupe bat?
tiez by ma zaujimala kvalita brasne a mysi, ktoru dostavate spolu s nb. su vhodne na nosenie povedzme 2x za tyzden alebo mam rovno kupovat aj kvalitny batoh? mys je dobra aj na hry?
nemal niekto moznost porovnavat gx700x a gx710px? ozaj je i dost slabsi gx710px?
MSI 710PX-009CZ
MichalJ5 píše:Ahoj, prosím Vás všechny o pomoc!! Koupil jsem si k tomuto ntb lcd Asus vk222h, a lcd se mne pri pripojeni pres hdmi kabel samovolne nahodile vypina a zapina, vyzkousel jsem vsechny možné ovladače, a taky jsem vyzkousel i visty - stejny problem. Tento problem se vyskytuje pouze pri pripojeni pres hdmi, pres vga to nedela - ale obraz pres anal.spoj. neni moc kvalitni.Pouzil jsme taky redukci DVI/HDMI od firmy ednet.(84029)snad jde pouzit i jako hdmi/dvi. Rozliseni mam nastavene 1680*1050, nativni rozliseni jak ntb tak lcd.
Dekuji vsem za jakoukoliv radu!!!!!
Opravdu nikoho tady nic nenapada??, měl bych notebook reklamovat? Děkuji za jakoukoliv radu!!!!
Problemy po flashnuti BIOSu
Zdravim osazenstvo
Mam pomerne zajimavy problem a potreboval bych mu prijit na kloub. Po upgradu BIOSu na verzi 205 (z ofiko stranek MSI) se z niceho nic notas totalne slozil. BIOS byl nahran naprosto v poradku vse OK..jen notas uz nenabehl. Evidentne tedy chyba BIOSu.
Proto jsme museli pres programator prehrat BIOS na tvrdo a vida...vse v poradku nastartovalo...s jedinou vyjimkou. A tou je WiFina. A je jedno zda jsme tam davali puvodni Atheros co Intelackou. Proste BIOS nevidei zarizeni.
Ma nekdo nejakou podobnou zkusenost ci radu? Me napada uz jen moznost, ze puvodni BIOS byl nejaky specialni pro ceskou kotlinu ci pro tento model...coz by ukazovalo na uzasnou praci podpory u firmy MSI, kdyz vypusti x verzi BIOSu. kazdopadne nejnovejsi kousek co maji na svych strankach je k houvnu. Nezazalohovala a neupla by mi nejaka dobra duse puvodni ci svuj fungujici BIOS ?
Predem diky moc za rady a za pomoc.
Mam pomerne zajimavy problem a potreboval bych mu prijit na kloub. Po upgradu BIOSu na verzi 205 (z ofiko stranek MSI) se z niceho nic notas totalne slozil. BIOS byl nahran naprosto v poradku vse OK..jen notas uz nenabehl. Evidentne tedy chyba BIOSu.
Proto jsme museli pres programator prehrat BIOS na tvrdo a vida...vse v poradku nastartovalo...s jedinou vyjimkou. A tou je WiFina. A je jedno zda jsme tam davali puvodni Atheros co Intelackou. Proste BIOS nevidei zarizeni.
Ma nekdo nejakou podobnou zkusenost ci radu? Me napada uz jen moznost, ze puvodni BIOS byl nejaky specialni pro ceskou kotlinu ci pro tento model...coz by ukazovalo na uzasnou praci podpory u firmy MSI, kdyz vypusti x verzi BIOSu. kazdopadne nejnovejsi kousek co maji na svych strankach je k houvnu. Nezazalohovala a neupla by mi nejaka dobra duse puvodni ci svuj fungujici BIOS ?
Predem diky moc za rady a za pomoc.