MSI GX623x-015CZ
Vypnout napajeni USB
chci zeptat na možnost vypnutí napájení z USB portu u tohoto modelu. Když vypnu NTB. Nemyslím do hibernace ale upný ShutDown. Stále mi svítí MSI myš a točí se větráčky na chladící podložce.
V BIOSu je volba jen USB support a když to dám na disabled tak se vůbec nic nestane. Když to nechám, tak je do rána prázdná baterie.
V BIOSu je volba jen USB support a když to dám na disabled tak se vůbec nic nestane. Když to nechám, tak je do rána prázdná baterie.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 196#202196 tady jsem udělal nový topic, jak jsem slíbil.. Spíš se koukejte na hlavní stránku, když vyzkoušim něco nového, tak ji edituji.
Mohl by nekdo napsat teploty gpu,cpu a hdd? nejlip v klidu a pak v zatezi
Zda se mi ze procesor dost topi v klidu ma kolem 50 a v zatezi se zapnutym turbem i 80+. Hdd je ok ma 40 v zatezi. Taky je zajimave ze grafika topi mene jak procesor
A jeste mam problem s 3d markem 06 nefunguje ,jak je tam pri spusteni ten obrazek tak na nem se to zasekne a dal nic ,ale vantage funguje tak nevim
Zda se mi ze procesor dost topi v klidu ma kolem 50 a v zatezi se zapnutym turbem i 80+. Hdd je ok ma 40 v zatezi. Taky je zajimave ze grafika topi mene jak procesor
A jeste mam problem s 3d markem 06 nefunguje ,jak je tam pri spusteni ten obrazek tak na nem se to zasekne a dal nic ,ale vantage funguje tak nevim
Problém s 3DMarkem06 by měl vyřešit tento patch http://downloads.guru3d.com/3DMark06-v1 ... l#download
BEZ TURBA
Klidový stav:............Zátěž (100%; 5min):
GPU: 40°C.................GPU: 78°C
CPU: 50°C.................CPU: 85°C [70°C]
HDD: 33°C................ HDD: 42°C
TURBO
CPU: 52°C.................CPU: 88°C [78°C]
HDD: 34°C................ HDD: 39°C
Poznámka: hodnoty v hranatých závorkách u CPU znamenají teploty při testování jen CPU, ostatní komponety zůstaly v klidu. Razantní zvýšení teploty u CPU způsobila grafická karta, která pravděpodobně ohřívá čidlo CPU.
BEZ TURBA
CPU: 50°C.................CPU: 85°C [70°C]
HDD: 33°C................ HDD: 42°C
TURBO
CPU: 52°C.................CPU: 88°C [78°C]
HDD: 34°C................ HDD: 39°C
Poznámka: hodnoty v hranatých závorkách u CPU znamenají teploty při testování jen CPU, ostatní komponety zůstaly v klidu. Razantní zvýšení teploty u CPU způsobila grafická karta, která pravděpodobně ohřívá čidlo CPU.
Zdravim, jsem vlastnikem taky tohoto modelu, ale mam 2 problemy : za a) nemam zcela synchronizovane audio / video, to se projevuje jak v media playeru, tak ve hrach b) i po vypnutí ntb jsou stále funkční usb, docela to vadí, když tam mám připojený ext. hdd . Nevite v cem by mohl být problém, jestli se nejedná třeba jen o nějaké jednoduché přenastavení ve správci zvuku atd OS: Win 7 32bit Díky moc za radu
Jinak plná spokojenost
Jinak plná spokojenost