MSI GX623x-026cz - Zkušenosti (taková malá "recenze'')
no
Do nevim na praci spis clovek oceni vetsi pracovni plochu. Ja mam na 17" 1680*1050 a kdyz koukam na rozliseni vedlejsi stolni 17" 1280*1024 tak mi prijde straslive hruby. Ale je pravda, že jsem xtel puvodne 1920*1200 a ted uz si tim nejsem tak jistej, bo ty pismenka sou docela maly.
Na druhou stranu velikost textu se da nastavit a vzdycky se da v nejhorsim dokoupit 24" externi lcd a proste pri praci delat na nem... Nedovedu si moc predstavit vracet se zpet na mensi rozliseni.
Na druhou stranu velikost textu se da nastavit a vzdycky se da v nejhorsim dokoupit 24" externi lcd a proste pri praci delat na nem... Nedovedu si moc predstavit vracet se zpet na mensi rozliseni.
dukemb píše:mám ho měsíc, na hraní a na filmy je to výborný notebook, naprosto bezproblémový, bohužel na něm potřebuju i pracovat a to rozlišení je moc titerné, na nižšim je to cele rozmlželé. Budu muset koupit jiný notebook a na hry holt mít PC. Takze kdybyste mel nekdo zájem tak prodám za 18tisíc.
bylo by dobre napsat, odkud ho mas, a odkud jsi, mozna bych mel potencialne zajem
turbo
ahoj, vim ze se to tady jiz mnohokrat ruzne zminuje , klasika nerozsviti se mi turbo. Mam tam visty 32 , mam nainstalovany posledni SCM z msi.com jedine co se mi rozsviti je eco asi v peti modech (gaming,movies atd.), netusite nekdo co s tim? Dik
Re: turbo
´dukovec píše:ahoj, vim ze se to tady jiz mnohokrat ruzne zminuje , klasika nerozsviti se mi turbo. Mam tam visty 32 , mam nainstalovany posledni SCM z msi.com jedine co se mi rozsviti je eco asi v peti modech (gaming,movies atd.), netusite nekdo co s tim? Dik
Přeinstaluj SCM.
Re: re:turbo
dukovec píše:preinstaloval jsem asi 3x. Nemuze to byt tim ze jsem to nezkousel pri napajeni ze site ale pouze z baterky?
Ano, to může, hlavně u turba. To se ti nespustí, když jedeš jen na baterku.