GX620 instalace WIN
GX620 instalace WIN
Dnes jsem chtěl nainstalovat na nový notebook windows XP (z CD ze kterého jsem již mnohokrát XP nainstaloval) ale instalace se nezdařila a hodilo to chybovou hlášku 0x80070017, nebo jinou velmi podobnou. Zkoušel jsem ještě instalaci Win Vista ale narazil jsem na úplně stejný problém. Jelikož jsem instaloval visty musel jsem zformátovat disk teď se mi při spuštění ukazuje BOOTMGR chybí!!! bootování se i přesto dá spustit ale instalace se nezdaří. Zkoušel jsem instalovat už i UBUntu ale zde mi zase hlásí chybu e nemůže nalézt Cd mechaniku. Myslíte že je to na reklamaci??
A to AHCI si vypol?
Potom este by som vyskusal ak mas moznost,od niekoho kto ma taky notebook ako ty spravit zalohu disku,(komplet obraz)s nainstalovanym xp alebo vista a skusit ho restornut na tvoj disk. Najlepsie ked na niaky desktop pripojis dist a tak.... A ked potom nepojde tak az potom to je na reklamaciu.
GL
Potom este by som vyskusal ak mas moznost,od niekoho kto ma taky notebook ako ty spravit zalohu disku,(komplet obraz)s nainstalovanym xp alebo vista a skusit ho restornut na tvoj disk. Najlepsie ked na niaky desktop pripojis dist a tak.... A ked potom nepojde tak az potom to je na reklamaciu.
GL
-
- občas něco napíše
Na takyto notebook nema co robit XP !!!! ale funguje je to mnou otestovane ... AHCI NEVYPINAT normal pri instalacii X-SHIT-P mu ukazat ze tu mas ovladace ty **** xD na intel.com su ovladace ... pripojit usb mechaniku floppy alebo by mal aj usb brat ... a potom ukaze normal HDD a v systeme tiez nahodit Intel matrix bla bla ......
Doporucujem Vista 64bit a pod AHCI
A hlavne aktualizovany bios a firmware ...
K reklamacii - kebyze doneses ku mne a mam maloobchodnu predajnu-Test - podla mna by to slo a bolo by test -Ok zavada sa neprejavila a co sa tyka xp - nepodporuje a mal si si to pozriet pred kupou aj ked sa tam dat da ...
Doporucujem Vista 64bit a pod AHCI
A hlavne aktualizovany bios a firmware ...
K reklamacii - kebyze doneses ku mne a mam maloobchodnu predajnu-Test - podla mna by to slo a bolo by test -Ok zavada sa neprejavila a co sa tyka xp - nepodporuje a mal si si to pozriet pred kupou aj ked sa tam dat da ...