zdravim vas
chcem na tento notebook dat win7 a chcem sa vas spytat na skusenosti
-ma ho niekto nainstalovany na tomto notebooku?
-ide vsetko ako ma?
pretoze drivery som nenasiel a na msi stranke uz nie su ani drivery na vistu
viem ze je tu tema o msigx700 ale uz je dost plna a je tam vsetko mozne
msi gx700-win7
Re: msi gx700-win7
msi-user píše:zdravim vas
chcem na tento notebook dat win7 a chcem sa vas spytat na skusenosti
-ma ho niekto nainstalovany na tomto notebooku?
-ide vsetko ako ma?
pretoze drivery som nenasiel a na msi stranke uz nie su ani drivery na vistu
viem ze je tu tema o msigx700 ale uz je dost plna a je tam vsetko mozne
Seva, na oficialnej stranke msi najdes v archive tento model a tam su vsetky ovladace na xp a na vistu..pravda sedmicka nie..mozno by sli tie z hasta la visty
Zadne ovladace nepotrebujes, staci si jen stahnout na VGA primo z Nvidie a pokud nepotrebujes kameru jako ja, tak tim mas Win7 komplet!
Ja osobne jsem si W7 nainstaloval jako druhy system jen kvuli JUST CAUSE2, na nizke detaily pri 1280x800 beha na slusnych 20-40fps (podle narocne sceny), ale herne docela zklamani. Lidi mluvi o te hre jako o klonu GTA ale tohle mi prijde spis jak splacanej Crisis-Superman-Spiderman-a kouzelnice z Diabla2 kdyz jste kosili miliony potvor chainlightningama v konzolovym kabatku.
Asi si tech 40GB oddelenyho mista vratim zpet
Trochu OT
Ja osobne jsem si W7 nainstaloval jako druhy system jen kvuli JUST CAUSE2, na nizke detaily pri 1280x800 beha na slusnych 20-40fps (podle narocne sceny), ale herne docela zklamani. Lidi mluvi o te hre jako o klonu GTA ale tohle mi prijde spis jak splacanej Crisis-Superman-Spiderman-a kouzelnice z Diabla2 kdyz jste kosili miliony potvor chainlightningama v konzolovym kabatku.
Asi si tech 40GB oddelenyho mista vratim zpet
Trochu OT
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT