drk22 píše:No podle všeho je tam SATA řadič (disk má SATA II), ale nějak nevidím smysl té výměny.
A proč? Já disk potřebuju a tak proč ne tohle? Je to jenom do doby co notes vydrží, pak disk pujde do jiného stroje..
Holina píše:drk22 píše:No podle všeho je tam SATA řadič (disk má SATA II), ale nějak nevidím smysl té výměny.
A proč? Já disk potřebuju a tak proč ne tohle? Je to jenom do doby co notes vydrží, pak disk pujde do jiného stroje..
torentx píše:vencac , mam presne taky isty problem ntb som cistil od prachu dal som vsecko naspak a jak pises ty zapnem sam sa vypne a hotovo. Dufam ze das vedet ako si dopadol v servise lebo ja sa obavam ze nova doska vide veeelmi draho.Dobreze ho uz nemam v zaruke
Cmelda Pepa píše:Zdravím všechny majitele GX700PX. Minulý týden mi odešel věčných lovišť. Bohužel ho mám 3 roky, takže po záruce. Ale budu ho posílat do Polska, aby mi nacenili případnou opravu. Vada se projevuje tak, že po zapnutí se roztočí jen větrák a HDD, nic jiného. Obrazovka černá, nenaběhne ani BIOS.
Dám vědět, až se něco dozvím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů