VR610 webcam sorry :-(

notebooky MSI a vše kolem nich
funu
občas něco napíše

VR610 webcam sorry :-(

Příspěvekod funu » 20 lis 2010 15:59

Ahoj všem, moc se omlouvám, ale opravdu si nevím rady. Četl jsem snad všechna vlákna na českých forech i na cizích, ale pořád se mi nedaří dopátrat se, proč mi z ničeho nic přešla fungovat webcam. Reinstaloval sem OS (Vista Ultimate) a po té mi jí systém nenajde. A přitom před tím v pohodě fungovala. A tlačítko P1, kterým se zapíná, nereaguje. Driver přímo stažený z MSI stránek a stejně pořád nic. Prosím, prosím .... :oops:

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 20 lis 2010 18:22

http://img148.imageshack.us/i/msscms.png/

Toto mas nainstalovane ?Ovlada to tlacitka na spustenie webcam .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

funu
občas něco napíše

Příspěvekod funu » 21 lis 2010 12:20

Ano měl jsem to nainstalované. Ale s tímto programem se mi otvíralo okno s hledáním a bez toho programu se nedělo nic. :(

polo

Příspěvekod polo » 21 lis 2010 13:15

Pozri si HW ID tej webci ci ti ju vobec system vidi ,ze ju mas pripojenu pokyal nie tak to reklamuj(staci drobnost ako prelomeni kablik k webce a problem je na svete )

funu
občas něco napíše

Příspěvekod funu » 21 lis 2010 14:38

polo píše:Pozri si HW ID tej webci ci ti ju vobec system vidi ,ze ju mas pripojenu pokyal nie tak to reklamuj(staci drobnost ako prelomeni kablik k webce a problem je na svete )

No zaruka už padla, takže na reklamaci možu zapomenout. No a systém jí nevidí vůbec, to je právě to, co mě překvapuje. Ona přestala fungovat po reinstalu OS. A přelomený kablík mě taky napadl, jenže má cenu to dávat pak někam do opravy nebo se v tom mam povrtat sám? Zase takovej odborník nejsem.

rozana
občas něco napíše

Příspěvekod rozana » 09 pro 2010 20:22

Já mám ten samý problém a řešil jsem to tady na fóru o kousek níž. Mám EX630 a jeden den mi webka šla a druhý den jsem přešel s visty na w7 a najednou kamera zmizla a nevím co s tím je to záhada.
Nikdo mi neporadil a do servisu se mi taky nechce už proto, že nechci k vůli tomu být delší dobu bez notebooku. :evil:

Zpět na „notebooky MSI“