notebook msi gx 623 horiiiiiiiiii
notebook msi gx 623 horiiiiiiiiii
caute mam notebook msi gx 623 zo zaciatku bol v pohode a tie brutalne teploty iba pri narocnych hrach ako gta 4 a podobne ale teraz ho len zapnem a strasne huci len pri prehliadani internetovych stranok a vydrzi tak pol hodinu nic nerobenia a vypne sa lebo dosiahol strasne vysoku teplotu neviete co s tym, raz sa mi to stalo a nainstaloval som grafiku a ide v pohode ale teraz nepomaha ani to neviete co s tym vybavovat reklamaciu sa mi zase nechce lebo kym sa to vsetko vybavilo a kym mi ho doviezli tak to trvalo asi 3 tyzdne
-
- občas něco napíše
Môj notebook tam bol 4 krát to je 4x2 až (2,5) týždňa = 8-10 týždňov.
Mám ho 1 rok a 2 mesiace - teda 2 mesiace z toho som ho nevidel "To ozaj poteší"
Skús preinštalovať win, ovládače, vyfúkaj ho poriadne, prípadne vysávačom vytiahni čo sa dá na plné otáčky.
Ak to nepomôže reklamuj kým máš záruku. Ja ho tam budem posielať ešte raz asi o týždeň (nutne ho potrebujem a na iný nemá peniaze) lebo vraj im (ne)prišla žiadosť o dobropis na vrátenie peňazí.
Mám ho 1 rok a 2 mesiace - teda 2 mesiace z toho som ho nevidel "To ozaj poteší"
Skús preinštalovať win, ovládače, vyfúkaj ho poriadne, prípadne vysávačom vytiahni čo sa dá na plné otáčky.
Ak to nepomôže reklamuj kým máš záruku. Ja ho tam budem posielať ešte raz asi o týždeň (nutne ho potrebujem a na iný nemá peniaze) lebo vraj im (ne)prišla žiadosť o dobropis na vrátenie peňazí.
ASUS-N53SV-SX268V i5-2410M/ 60GB SSD OCZ Vertex 2/ 640GB/ 6G/ GT 540M 1GB VRAM + HD Graphics 3000
MSI GX633 ---> 4 reklamácie | vrátenie plnej nákupnej ceny (dobropis)
MSI GX633 ---> 4 reklamácie | vrátenie plnej nákupnej ceny (dobropis)
odpoved
ja som kedysi preinstaloval win to bolo strasne to hucalo ze som nepocul telku nainstaloval som grafiku a bol tichy a hucal iba pri hrach ale teraz mi niekolko krat vypol pri instalacii sa prehrial tak som to musel instalovat na balkone kde fukalo ale teraz ked nainstalujem ovladace od ati a restartujem tak ako keby som ani nic nenainstaloval obraz stale seka je to v prdeli najradsej by som bol keby mi vratili peniaze
reee
Jirrick píše:tak v tom případě máš chlazení v rámci možností v pořádku a problém bude spíš SW
a este jedna vec ze to nemoze byt sw chyba kedze tam este ziadny sw nebol a mal som zformatovany disk a notebook horel pri instalacie windowsu a musel som ho instalovat na balkone kde dost fukalo lebo sa mi vzdy vypol
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je bohužel daň za koupi velkého výkonu za malou cenu. Nicméně pokud to máš v servisu, vůbec bych to neřešil a rovnou jim to tam šoupnul. Oni moc dobře vědí, že neprodávají nějakou úchvatnou kvalitu, takže budou nejlépe vědět, co s tím udělat. Vůbec bych se toho nebál.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)