MSI GT780DXR-400CS 17,3"
Ono ani nejde o to jestli by ho ta i5tka nějak výrazně zpomalila(což si ani nemyslím),ale spíše o to ,že výsledná prodejní cena by nešla o tolik dolů.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
asi si tedy až mi vrátí ty peníze nakonec koupím tu verzi MSI GT780DX-438CS s 3létou zárukou, 570tkou a core i 5 2,4-3ghz, za 29tis. Připlácet 5tis za I7 i a jen dvouletou záruku se mi asi nevyrentuje. Jsem jen běžný uživatel pc a občasný hráč. Sice u ní v alze dávají Xbox, ale ten mi je stejně k ničemu. Výkonostně to bude z aceru 8942G i tak celkem slušný krok kupředu hlavně v GPU. Na druhou stranu mě stále láká i ten asus G74, který by mi při mých nárocích sloužil stejně...
Jako obcasnemu hraci Ti bude stacit i GT540M
Jako obcasnemu hraci Ti bude stacit i GT540M
Myslím si ,že uvažuješ velmi rozumně.Tento model za 29k s 3letou zárukou je nejen pro hráče Best Buy.Nadarmo jsem si ho sám nekoupil a to vždy před koupí nového notebooku 3x měřim a 1x řežu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
- píše často
Cituji uživatele JiVy z diskuze u MSI GT780DXR-400CS na webu czc.cz:
"Existují i firmy v ČR, které laserem vypalují české znaky. Nejjednodušší jsou pro ně podsvícené klávesy, protože jsou vlastně z průhledného plastu pokrytého černou vrstvičkou.
Nedávno jsem si takhle nechal předělat Logitech G19. Nejsložitější je, jak jsem pochopil, naprogramovat laser pro konkrétní klávesnici, jakmile ji už jednou dělali, je to už jenom rutinní záležitost."
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime
-
- píše často
Nové šasi
Dobrý den, rád bych se zeptal. Někde jsem se tu dočetl, že nové šasi od MSI se v česku zatím prodávají jen v 17" verzi. Prej v 15" verzi se zatím prodávají jen v zahraničí. Chtěl bych se zeptat v čem se nové šasi liší například od těchto http://www.alza.cz/msi-gt683dx-690cs-d272403.htm
Četl jsem že u těch nových je prý lépe řešeno chlazení, ovšem díval jsem se na oboje a výfuky od chlazení atd vypadají identicky. Mohl by mi někdo shrnout nějaký rozdíly a postřehy mezi těmito verzemi šasí ?
Předem díky za reakce. Ondřej Měšťan
Četl jsem že u těch nových je prý lépe řešeno chlazení, ovšem díval jsem se na oboje a výfuky od chlazení atd vypadají identicky. Mohl by mi někdo shrnout nějaký rozdíly a postřehy mezi těmito verzemi šasí ?
Re: Nové šasi
Tato 15ctka je celoplastová.Copak nevidíš ten rozdíl oproti novému šasi? Doporučuji se na tyto modely podívat v showroomu Alzy.(nemá podsvícenou klávesnici SS,kovové viko a opěrky,jiné repro a další)Gristle píše:Dobrý den, rád bych se zeptal. Někde jsem se tu dočetl, že nové šasi od MSI se v česku zatím prodávají jen v 17" verzi. Prej v 15" verzi se zatím prodávají jen v zahraničí. Chtěl bych se zeptat v čem se nové šasi liší například od těchto http://www.alza.cz/msi-gt683dx-690cs-d272403.htm
-
- občas něco napíše
15" verze
Myslím, že 15" nemá místo pro druhý HDD....
nové šasi chlazení
No a jak je to teda s tím chlazením ? Je mezi těmito verzi šasi nějakej podstatnej rozdíl v chlazení ?