MSI GX700
mno takze je vybaleny napojeny na siet a prave som zacal instalovat os. Davam tam win xp nakolko sa mi nechce drbat z cistou a zatial nevidim dovod nan. Vyhotovenie: Kvalita sa mi zda byt seriozna. Po zformatovani 160GB disku za mi zda predna strana napravo od touchpadu mierne tepla asi o par stupnov viac ako moja ruka. Krit dipleja vizera pekne lestene cierne a svietiace logo msi. Display v poho aj ked sa mi ten klb nezda byt prave najlepsi je standardny mno uvidime stale som bol velmi narocny na svoje veci. Ide zatial bez zataze celkom tisko nepocut holen ked si dam usi celkom k vetraciku. Ostatne info priebezne ak mate otazky davajte
celkovo mi pripda vahovo celkovo v pohode nie je to lahke ale da sa aspon co sa tika mna. HOrna strana mi pripada velmi pevna, nie je to ako pri hp ze stlacis hornu steanu a hybe sa ti je pevne poskladany, ten material mi pripada ako tvrdi plast. zhora je lesteny cierny. Mam verziu performance cize klasicky sedy. Dizajnovo nic moc podla kolegov je spartaicki ale to je dobre z hladiska zivotnosti a celkovo mne sa paci ako vyzera. mno a ja som ho kupil za 36 000Sk komplet takze jednoznacne super:)
mno nazdar je to dost zlozite ak nechces vistu totiz kazdej driver dodany s nb je na vistu a na xp treba tahat z netu naviac na 8600GT mobile neexistuje oficialni driver len pod vistu. Tak som zmodifikoval instalinfo podla manualu na nete a tak to teraz bezi. Neviem ci optimalne ale aspon ide hned ako som dosiel z chaty nahodim vistu a ofic drivere a uvidime co to da. vo feare mi to dalo bez aa a soft shadow inac vsetko max 1680 rozlisenie asi okolo 40framov priemer a 25min max bol asi 89. Inac som necitil prehrievanie volbec a ci je tichi neviem lebo opravujeme servre a hucia tu celej den
jo a ještě jedna věc - počitam, že ten integrvanej tuner tam neni, ale jakej tam je audio vystup? má to aspoň spdif? aby z toho člověk moh vytáhnout 5.1 výstup, nebo jestli to de normálně přes ty 3 co tam sou...
teď sem si vzpomněl ještě na něco jakej ten ntb má ve skutečnosti rozměry? bo to co všude uváděj, včetně ofic webů by spíš sedělo na 15" a ne na 17"...
teď sem si vzpomněl ještě na něco jakej ten ntb má ve skutečnosti rozměry? bo to co všude uváděj, včetně ofic webů by spíš sedělo na 15" a ne na 17"...
Skutečné rozměry 17" jsou 395x278x27-35
http://www.preissuchmaschine.de/psm_fro ... ukt=548615
http://www.preissuchmaschine.de/psm_fro ... ukt=548615