MSI GT60
GTX 675M je o 5% až 8% výkonnější než GTX670MX.Reálně v nových hrách.Zax19 píše:Druhá silnější není, spíš naopak - verze MX půjde krásně přetaktovat, takže si udělal udělal dobře
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Šedý vlk píše:Zax19 píše:Druhá silnější není, spíš naopak - verze MX půjde krásně přetaktovat, takže si udělal udělal dobře
- tak pokud poradíte jak nebo dáte odkaz, kde to najít mohu zkusit, jinak zkušenosti s tím nemám
Samozřejmě ze začátku to asi nebude třeba, ale tenhle topic obsahuje diskuzi o tom, jak přetaktovat jádro o více než 135MHz:
http://forum.notebookreview.com/gaming- ... ility.html
Je to trochu komplikované, takže pro začátek je dobré prostě spustit Nvidia Inspector, nastavit v P0 stavu +135MHz na jádru, paměti podle jejich základního taktu a vytvořit zástupce. Pak stačí zástupce dvojkliknout před hraním něčeho náročného, přetaktování se aplikuje a po restartování je vše zase v základním nastavení. No a pro orientaci Výsledek z 3DMark 11 při zvýšení frekvence o 200/900MHz
http://www.3dmark.com/3dm11/6082790
Je to sice spíš egobooster, ale u náročných her to časem může být rozdíl mezi 23 a 30 fps. Nevím jak chlazení, ale 180W zdroj by měl zařídit dost prostoru pro taktování. Ale jak říkám, není třeba se s tím teď trápit, jen jsem chtěl říct, že to je docela plus.
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
Mám nyní nainstalované ovldače grafické karty s označením 306.14, stáhl jsem si na stránkých nVidia aktuální ovladače s označením 314.07 pro můj notebook a Windows 8, ale když jsem je chtěl nainastalovat napsalo mně to, že nemám hardware, který by je podporoval. Jý jsem si našel ovladače přesně pro můj notebook, ale i tak mně nejdou nainstalovat.
MSI GT60 0NC-274CZ, Intel Core i7 3630QM, NVIDIA GeForce GT670MX 3G, 15,6" TFT LCD 1920 x 1080, 8 GB DDR3 1600 MHz, SSD Disk 120 GB Kingstov V300+ a 750 GB (7200 RPM)
Ovšem to se asi nečekáš.Oni jdou nainstalovat i ty nové,ale musíš mít upravený inf.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 12 bře 2013 20:30, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV