Zdravim,
nahodil jsem si sve rozdeleni disku a chtel jsem cistou instalaci win8 (tak jako u vsech predchozich ntb co sem vlastnil ) Nicmene po ciste instalaci jsem zjistil, ze nemam serial key. Uz vim, ze aktivacni klic je zasifrovany v biosu. Jedina moznost jak nainstalovat legalne aktivovany windows je ziskat recovery disk k tomuto ntb (ktery jsem si v blahove nadeji ze cista instalace jako vzdy klapne neudelal :/ ) Takze prosim ty, kteri maji tento ntb - muzete mi prosim nekdo poslat recovery DVD v ISO souboru? Klidne poslu nejaky gros za namahu... Predem dekuji!!
GE60 0ND Recovery
GE60 0ND Recovery
MSI GE60 0ND
i7-3630QM
GTX660M/2GB GDDR5
DDRIII 8GB
i7-3630QM
GTX660M/2GB GDDR5
DDRIII 8GB
jinak jini vyrobci recovery posilaji normalne na dvd (je to proste vsechno stejne, jen si to clovek bud aktivuje cislem na stitku v pripade starsich win, nebo se to aktivuje samo cislem z desky v pripade win8). Napr HP to udajne posila za 300,- Jenze MSI tuhle sluzbu nema a delaji to jen za 1300,- tak, ze jim to tam clovek musi poslat. To uz bych si radsi koupil nove win a mel bych svuj serial key. Jenze proc, kdyz staci sehnat recovery. Kdyz uz sem si windows vlastne zaplatil...
MSI GE60 0ND
i7-3630QM
GTX660M/2GB GDDR5
DDRIII 8GB
i7-3630QM
GTX660M/2GB GDDR5
DDRIII 8GB
www.forum.notebookreview.V sekci MSI notebooky si najdi téma o modelu který máš a mrkni jestli tam je rescue disk.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3