Batoh do školy na MSI GX700X
Batoh do školy na MSI GX700X
Výběr 17 palecových batohů je malý, ale často se vejde 17 palcový notebook do menšího batohu. Zajímalo by mne v čem nosite své MSI GX700X. Dík
..
tak já osobě nosim GX700X v batohu DICOTA BacPac Xtreme - oficilně je to pro 15.4" ale je to malinko hloupost .. 15.4" tam plave ... pro 17" je neprosto ideální .. má i pláštěnku, je velice pohodlný na záda a díky výstelkám na páteř ani nevíš, že něco neseš mohu jen doporušit ... jo a místa na sešity a podobné blbsti tam budeš mít dost .. mě se do toho batohu vejdou 2notebooky a ještě pracovní dokumenty
Toshiba R600-10W
by mě zajímalo jak to chceš udělat, když jenom gx700 stojí nejlevnější přes 31k a pokud myslíš ceny bez daně, tak se vejdeš i s timhle baglem
edit: tak chyba, koukám že už zlevnil... mno každopádně i tak koupit batoh za ani ne 1000 nebude imo moc dobrej nápad...
edit: tak chyba, koukám že už zlevnil... mno každopádně i tak koupit batoh za ani ne 1000 nebude imo moc dobrej nápad...
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
Re: Batoh do školy na MSI GX700X
Mili píše:Výběr 17 palecových batohů je malý, ale často se vejde 17 palcový notebook do menšího batohu. Zajímalo by mne v čem nosite své MSI GX700X. Dík
Ako napisal neoexnet, 17'' batohy su hlupost. Ja som hladal po celej bratislave batoh alebo tasku na 17'' notebook a najlepsiu aku som mohol najst bola v Samsonite predajni. Taka obycajna na pleco ale bolo tam vela miesta. Prisiel som domov, dal som notebook do tasky a zistil som ze sa mi tam zmestia dalsie dve 1,5 litrove flase...... Isiel som naspät a vymenil som ju za batoh na 15,4'' notebook, do ktoreho zapadol ako rit na serbel...
..
já jsem jen napsal, že ta DICOTA je podle výrobce pro 15.4" notebooky a to je hloupost, protože 17" tam sedí luxusně ... BTW jsem rád, že si dal na mou radu .. ten batoh fakt stojí za ty prachy .. a ta pláštěnka je prima věc zvlášť když už začíná být hnusně
Toshiba R600-10W