MSI 710PX-009CZ
A jaký 3DMark? 2006 ?
Já jsem tam měl předtím Vista a 3DMark 2005 a 2006 mi taky nejel. Sekl se vždy při zpuštění.
Jaký tam máš Direct X? Jo a jak si instaloval chipset z balíčku co si tu uváděl? Nevim který soubor si spustil.
Dej tam nějaké hry a testu a dej vědět jaká je stabilita.
Hned napišu jestli najdu nějaký problém se stabilitou.
Já jsem tam měl předtím Vista a 3DMark 2005 a 2006 mi taky nejel. Sekl se vždy při zpuštění.
Jaký tam máš Direct X? Jo a jak si instaloval chipset z balíčku co si tu uváděl? Nevim který soubor si spustil.
Dej tam nějaké hry a testu a dej vědět jaká je stabilita.
Hned napišu jestli najdu nějaký problém se stabilitou.
Mam tam najnovsi DX9 stiahnuty zo stranok Microsoftu. Tak to s tym 3DMarkom je zaujimave, ked to robi aj na Viste, idem skusit daco nainstalovat teda....
Ten chipset - spustal som hned prvy Setup, co bol v najvyssom priecinku. Ale v podstate ked mas tie nove Catalyst 7.9, aj tam su chipset drivery, az na 1 - pre HDMI. Ten som si doinstaloval rucne z priecinka tych starsich, co som sem postoval. Proste si najdes Audio Device, das aktualizovat ovladac, vyberies priecinok \HDAudioDrv\HDAudio\XP. - to z tych starsich. Tot vse
Ten chipset - spustal som hned prvy Setup, co bol v najvyssom priecinku. Ale v podstate ked mas tie nove Catalyst 7.9, aj tam su chipset drivery, az na 1 - pre HDMI. Ten som si doinstaloval rucne z priecinka tych starsich, co som sem postoval. Proste si najdes Audio Device, das aktualizovat ovladac, vyberies priecinok \HDAudioDrv\HDAudio\XP. - to z tych starsich. Tot vse
nManJofo píše:2miks1 - ktoru verziu mas?
To nevim co tim myslíš.
V notebooku mám už vše funkční. Krom toho Snowflake
Ted jsem hral Call of Duty2 a v pohodě na plné detaily.
Snad to bude stabilní. Ted to testuji Memtestem a 75% a nic nenašel.
Kdyby si našel nějaký problém se stabilitou nebo programem tak dej vědět.
Zvuky ti pravdepodobne preplo na ATi HD Audio - prepni si to v Zvukoch na Realtek. Aj mne to spravilo
Inac, odporucam stiahnut si http://www.softpedia.com/get/Tweak/CPU- ... lity.shtml AMD64 Clock Utility. Vyborny softik
Inac, odporucam stiahnut si http://www.softpedia.com/get/Tweak/CPU- ... lity.shtml AMD64 Clock Utility. Vyborny softik
nManJofo píše:Tak bezim na XP, ovladace v pohode, aj ked na VGA som si ho musel naeditovat, postup napisem neskorej. Teda linky na drivery:
Chipset AMD M690G:LINK(su to drivery z desktopovej dosky)
Radeon Mobility HD2600:LINK - skusit nainstalovat, ak nejdu, napisem, ako sa moduju este dnes vecer
Atheros AR5007EG:LINK
Agere HDA Modem:LINK
Bison webcam: z instalacneho CD k booku
Realtek LAN: LINK
Realtek HD Audio:LINK
AMD Turion PowerNow Driver:LINK
O2 Card Reader:LINK
Toshiba Bluetooth Driver:LINK - ten hned prvy
Zatial testujem, a zda sa v poho, tak napiste, ako to ide vam. Jediny problem je so zariadenim "SnowflakeEmulation", ktore absolutne netusim, co je a naco je. Ak zistite daco, tak dajte vediet.
mám notebook Asus F3Ka AP012
Je tam AMD Turion X2 2000MHz
a grafika ATI HD2600
Můžu použít stejné drivery ? např ten chipset když to není od MSI ale od asusu?
dík
Vždyt to tady máš všechno uvedené.
Mám GX610 a zatím bezproblémově funguji ovladače Catalysty upravené programem ModToolom. V příspěvku výš je na ně odkaz a na té stránce i návod na upravení.
Návod je v angličtině a je uplně dole. Anglický neumím a taky jsem to z toho pochopil.
Jinak zbylé ovladače pro Xp najdeš na tomto foru a nebo na stránkách notebooků jiných modelů u výrobce MSI.Nějaké těž máš na instalačním CD.
Mám GX610 a zatím bezproblémově funguji ovladače Catalysty upravené programem ModToolom. V příspěvku výš je na ně odkaz a na té stránce i návod na upravení.
Návod je v angličtině a je uplně dole. Anglický neumím a taky jsem to z toho pochopil.
Jinak zbylé ovladače pro Xp najdeš na tomto foru a nebo na stránkách notebooků jiných modelů u výrobce MSI.Nějaké těž máš na instalačním CD.
nManJofo píše:Tak bezim na XP, ovladace v pohode, aj ked na VGA som si ho musel naeditovat, postup napisem neskorej. Teda linky na drivery:
Chipset AMD M690G:LINK(su to drivery z desktopovej dosky)
Radeon Mobility HD2600:LINK - skusit nainstalovat, ak nejdu, napisem, ako sa moduju este dnes vecer
Atheros AR5007EG:LINK
Agere HDA Modem:LINK
Bison webcam: z instalacneho CD k booku
Realtek LAN: LINK
Realtek HD Audio:LINK
AMD Turion PowerNow Driver:LINK
O2 Card Reader:LINK
Toshiba Bluetooth Driver:LINK - ten hned prvy
Zatial testujem, a zda sa v poho, tak napiste, ako to ide vam. Jediny problem je so zariadenim "SnowflakeEmulation", ktore absolutne netusim, co je a naco je. Ak zistite daco, tak dajte vediet.
prosím ťa ktorý z tých ovladačov je na wifi??
čo sa týka tohto tak som trochu lama