MSI GX700
Tak se vracím k tomu Biosu - nedalo mi to a prubnul jsem to přes klíčenku. Návod zde: http://technet.idnes.cz/nakrapnuty-poci ... ftware_dvr
Na takto připravený disk jsem nakopíroval do rootu celý rozbalený obsah toho biosu z MSI. Po nabootování z USB disku jsem pustil bat dávku.
Procedura trvá podstatně déle než tou WIN utilitkou. Modlil se...
Potom v nastaven toho nového biosu jsem musel vypnut ten quick boot (nebo tak nějak se to jmenuje) ...a zapnout AHCI + 32bit transfer na HDD. No zatím to jede, ale opravdu žádná změna. Děkuji Cosinusx - je to jistě možná alternativa. thx.
Na takto připravený disk jsem nakopíroval do rootu celý rozbalený obsah toho biosu z MSI. Po nabootování z USB disku jsem pustil bat dávku.
Procedura trvá podstatně déle než tou WIN utilitkou. Modlil se...
Potom v nastaven toho nového biosu jsem musel vypnut ten quick boot (nebo tak nějak se to jmenuje) ...a zapnout AHCI + 32bit transfer na HDD. No zatím to jede, ale opravdu žádná změna. Děkuji Cosinusx - je to jistě možná alternativa. thx.
pro barkly - na Live update z MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloadindex
mi to našlo jakousi MSI i-Speeder. Vyzkoušej, odinstaluj....
mi to našlo jakousi MSI i-Speeder. Vyzkoušej, odinstaluj....
tester_pedro píše:Hosak píše:Nazdar. Tak uz mam svoj GX700 ale naskitol sa mi problem... tento notebook ma udajne mat 4 repraki + subwoofer... ale hraju mi iba front left a front right... prosim pomoc
no on ty 4repraky ma jen ve stereu, ma to zdoubleovany kvuli silnejsimu vystupu
kdyz jsem ja dal v realtek panelu ze mam 4repro tak mi to taky tak hralo jak pises
dokonce mam subjektivni dojem ze hrali jen ty pod klavesnici
Ja mam zas dojem ze mi hraju iba tie pod monitorom.
Ahoy, mam takovy dotaz.
Kdyz zmacknu Fn+F2 mela by se vypnout obrazovka, me se to vsak vypne ani ne na vterinu a pak hned naskoci.
Mam vsak nastaveno vypinani obrazovky po minute necinnosti, a to pak funguje normalne.
Nevite v cem to vezi? Nebo mate totez??
Diky
Kdyz zmacknu Fn+F2 mela by se vypnout obrazovka, me se to vsak vypne ani ne na vterinu a pak hned naskoci.
Mam vsak nastaveno vypinani obrazovky po minute necinnosti, a to pak funguje normalne.
Diky
*** GX700PX-061CZ - 17" WSXGA+, C2D 7500, GF8600M GT 512MB, HDD 250GB 5400ot ***
Retko píše:Ahoy, mam takovy dotaz.
Diky
Hmmmm zaujmave mne to robi to iste
-
- píše často
no to fn+f2 pokud vim vypina lcd notebooku pokud je pripojeny nejaky jiny monitor na dsub vystupu, mozna i kdyz je neco na hdmi/s-video vystupu. to ze to blikne je normalni. me to dela taky. jde vlastne o pokus grafiky se prepnout vyhradne na druhy vystup ale kdyz nic nenajde tak se vrati na lcd notebooku.
bohuzel to nemam jak vyzkouset. druhy monitor je moc tezky a nemam misto na stole a musel bych hledat prodluzku a hdmi kabel se mi nechce taky natahovat :-[.
EDIT: tak me to nedalo a ten 10m hdmi se natahl. tak je to tak. kdyz pripojite neco dalsiho tak fn+f2 davate druhy vystup jako primarni a vypne se lcd notebooku.
bohuzel to nemam jak vyzkouset. druhy monitor je moc tezky a nemam misto na stole a musel bych hledat prodluzku a hdmi kabel se mi nechce taky natahovat :-[.
EDIT: tak me to nedalo a ten 10m hdmi se natahl. tak je to tak. kdyz pripojite neco dalsiho tak fn+f2 davate druhy vystup jako primarni a vypne se lcd notebooku.
-
- píše často
nejspis se snazite, pokud vite ze jdete od notebooku na delsi dobu, snizit tu cekaci dobu na prechod lcd do standby. pokud ano, jdete sem http://www.boris-toll.at/ > software > a stahnete Mpower. ten program funguje i na vistach x64 takze musi krom linuxu fungovat vsude
ja ten program mam na disku a na plose jen zastupce, to kvuli tomu abych mohl zastupci priradit klavesovou zkratku (dal jsem Ctrl+Alt+Shift+Z), takze kdyz vim ze jdu od notebooku na delsi dobu a mam otevrena nejaka okna co nechci minimalizovat tak dam zminenou kombinaci a hotovo, nebo kliknu na zastupce a hotovo (mam ho v pravem dolnim rohu hned vedle kose )
ja ten program mam na disku a na plose jen zastupce, to kvuli tomu abych mohl zastupci priradit klavesovou zkratku (dal jsem Ctrl+Alt+Shift+Z), takze kdyz vim ze jdu od notebooku na delsi dobu a mam otevrena nejaka okna co nechci minimalizovat tak dam zminenou kombinaci a hotovo, nebo kliknu na zastupce a hotovo (mam ho v pravem dolnim rohu hned vedle kose )
Hele, jak cistite display? Mám mikroutěrku, ale myslím, že by se to mělo něčím navlhčit, neboť jsem to už měsíc nečistil a mám to od synka popatlané jako bejk. Co použít? (předpokládm že komerční čističe & okena asi nee )) ).
Jo a znovu se optám - už se někomu podařilo "uklidnit" ten větrák CPU/GPU ???
Jo a znovu se optám - už se někomu podařilo "uklidnit" ten větrák CPU/GPU ???
*** GX700PX-061CZ - 17" WSXGA+, C2D 7500, GF8600M GT 512MB, HDD 500GB 5400ot 4GB DDR2 *** Touch Pro, HTC HD2 ***