Presne tak, jste hlavicky!
Pul dne jsem si trhal vlasy cim to je, bios flash, vista service pack, hotfixy, ododebral jsem ovladace, nejdriv z instalovanejch programu (nepomohlo), pak jsem dal ze Spravce zarizeni odstranit grafikej adapter a po restartu mi bezel jen Standartni graficky adapter s rozlisenim VGA, zadny 3D, nTunes hlasili nejakej 150xx nebo 160xx ovladac a celej den jsem mu nemohl ani zaboha vnutit ty 28cky, GeForcku sam nerozpoznal a kdyz jsem dal instalovat z diskety, vyhodil chybu, az jsem pak sahnul po 25kach a ty se chtyly, benchmark 4315, cca jako vcera vecer. A ve slave jsem shledl, ze to bezelo 1280x1024. Az se mi dostane do sparu verze 3dmarku, kde se to da prepnout na 1280x800, hodim sem score. Mockrat dekuju, usetrili jste mi spoustu sedivejch vlasu!
Ted kdyz je tohle vyreseny.. taky se vam obcas zda, ze pri napajeni z baterky HDD nebo neco s nim spojene (protoze je to jen pri neaktivite HDD) piska? Takovym vysokym ultrazvukem, jako plasicka mysi. Zretelne to slysim, kdyz vytahnu napajeci kabel. Zda se mi, ze uz se to tady nebo nekde resilo, je mi to nejak povedomy.