zdravim
mam problemy s BSOD
vyskakuju z casu na cas,ovladace mam aktualne,nove
robi to vzdy ked som na internete,pri hre to spravilo asi len 2 krat...neriesili ste niekto nieco taketo?
msi gx700-BSOD
Mám naprosto stejný problém. Pokud mám vyplou wifi, vše je v pořádku. Jakmile ji zapnu, hrozí, že naprosto nečekaně vyběhne BSOD (0x0000007F - což má něco společnýho s pamětí). Nevím jestli je to drivery nebo čím. Každopádně to je velmi, opravdu velmi otravné. (zvlášť když vám to padne u tvoření nějaké práce a ta se vám nedejbože nezálohuje, mmmmm...)
mne to pise chybu IRQ NOT LESS OR EQUAL
a mas nove drivery na wifi?lebo tie novsie su ine ako tie na cd a mozno ti pomozu
ja som robil test na pamat goldmemory-bol to sice len rychly test,ale nechal som ho prejst 2 krat a nenasiel chybu
na jednom fore uzivatel pisal ze mu pomohlo prehodenie modulov RAM,vzajomne ich medzi sebou prehodil(nie na notebooku ale na pc)-mozno aj to pomoze
a mas nove drivery na wifi?lebo tie novsie su ine ako tie na cd a mozno ti pomozu
ja som robil test na pamat goldmemory-bol to sice len rychly test,ale nechal som ho prejst 2 krat a nenasiel chybu
na jednom fore uzivatel pisal ze mu pomohlo prehodenie modulov RAM,vzajomne ich medzi sebou prehodil(nie na notebooku ale na pc)-mozno aj to pomoze