MSI 710PX-009CZ
DVDmachanika
Mam problem z DVD machanikou!!! Pri napalovani mam procesor zatazeny na 100% ,podteka buffer,napaluje strasne pomaly! DVD napaluje 45min. a z chybami.
Co s tym??
Co s tym??
Mam problém ... obědnal jsem si tenhle notebook a začal sem instlovat vistu ... když jsem hledal oddíl kam ji nainstaluju žádný tam nebyl ... prý mám vložit CD s ovladači ... tak jsem tam dal CD které mi přišlo s noťasem a nic to nedělá prý to co to potřebuje tam není ... nejspíš ovladač na sata Hdd nevim co s tym je pls pomoc
Zdravim,
chci si poridit nejakej noutas na hry tenhle je muj jediny faforit (na jinej sem se nedival pac tendle mne padl hned do oka ) ale mam par otazek ktery mne cely to rozhodovani jeste utvrdi nebo me od koupe odradi takze:
1.) kdyz budu chtit nainstalovat win XP musim mit sata drivery?? musim neco menit v biosu nebo tak
2.)Dala by se taktnout grafika?? Zkousel to nekdo??
3.) Pri jakem rozliseni a detailech na tomto NB rozjedu crysis s upravenymi ovladaci na grafiku ?? THX
chci si poridit nejakej noutas na hry tenhle je muj jediny faforit (na jinej sem se nedival pac tendle mne padl hned do oka ) ale mam par otazek ktery mne cely to rozhodovani jeste utvrdi nebo me od koupe odradi takze:
1.) kdyz budu chtit nainstalovat win XP musim mit sata drivery?? musim neco menit v biosu nebo tak
2.)Dala by se taktnout grafika?? Zkousel to nekdo??
3.) Pri jakem rozliseni a detailech na tomto NB rozjedu crysis s upravenymi ovladaci na grafiku ?? THX
Stáhni si nejnovější přímo ze stránek realteku http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false .
No pain - no gain.
i8051
i8051