GX 600
-
- občas něco napíše
je tu funkcia ako ked pustis turbo a mas ntb na napajani tak ti zvysi vykon a toto zapnes ked mas notebook na baterke a ma to predlzit zivotnost baterky...na tych novych modeloch je vtedy to turbo podsvietene na zeleno....ked som nainstaloval novy SCM tak mi to asi funguje lebo ked som ho nechal na baterke a zapol turbo tak sa dalo na min vsetko a napisalo mi ze je zapnute to turbo battery....
chalani zacal mi nejak blbnut rezim spanku... mam visty a povodne tam boli dva rezimi... teraz je tam len jeden ten druhy takzvany hlboky spanok zmyzom niekam prec, aj ked podla napovedy windows by sa mal dat nejakym sposobom zapnut ale neprisiel som nato ako...
no kazdopadne uz mi nefunguje ani ten klasicky rezim spanku, respektive funguje ale hrozne divne pretoze jedine co sa vypne je LCD vsetko ostatne bezi vratane vetraku... a je jedno akym sposobom privediem notes do rezimu spanku tj. ci zavriem kryt alebo zmackem tlacitko... stale sa len vypne LCD... tak nevime co za to moze nejaka aktualizacia windows alebo co to ma byt...
stretli ste sa s tym niekto?
no kazdopadne uz mi nefunguje ani ten klasicky rezim spanku, respektive funguje ale hrozne divne pretoze jedine co sa vypne je LCD vsetko ostatne bezi vratane vetraku... a je jedno akym sposobom privediem notes do rezimu spanku tj. ci zavriem kryt alebo zmackem tlacitko... stale sa len vypne LCD... tak nevime co za to moze nejaka aktualizacia windows alebo co to ma byt...
stretli ste sa s tym niekto?
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
asi jedes na windows vista ze??? kolik ti ukaze baterka ze ted vydrzi???a jaky mas presne notas?Ferrarinko píše:je tu funkcia ako ked pustis turbo a mas ntb na napajani tak ti zvysi vykon a toto zapnes ked mas notebook na baterke a ma to predlzit zivotnost baterky...na tych novych modeloch je vtedy to turbo podsvietene na zeleno....ked som nainstaloval novy SCM tak mi to asi funguje lebo ked som ho nechal na baterke a zapol turbo tak sa dalo na min vsetko a napisalo mi ze je zapnute to turbo battery....
Edit tak mas pravdu a prodlouzi to zivotnost asi 30 minut alespon podle ukazatele GJ
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- občas něco napíše
-
- Moderátor
-
- Moderátor
dik za tip na to turbo battery mode, stahnul jsem si novou verzi system control manageru pro visty (home premium 32) z msi.com, tu pro gx600-'08 a pri odpojenym AC hezky napise Turbo Battery mode, stahne kontrast, aktualni napajeci schema je MSI ECO. to ze to nesviti zelene me az tak nevadi
MSI GX600E
-
- Moderátor