MSI GX700
já dal tak nějak vrstvu abych zakryl celý jádro, moc silnou jsem nedal ale ještě mi zbylo trochu na igeliťáku a bylo mi líto to vyhodit tak jsem s tim namazal spodek toho chladiče...taky si myslím že problém spíš bude v tom přítlaku...například ten plech co je nad chipsetem má hodně špatně vyřešený přítlak...teploty jsou opravdu naprosto stejné jako s tou gumou co je z výroby...ani se mi tomu nechtělo věřit že 150 za pastu bylo vyhozených
ta pasta ti musí vydržet na 20 použití, pokud ti dobře přiléhá pasiv na jádro, pasta tam nesmí být skoro žádná, i desetina milimetru je moc, oni sice píšou teplovodivá, ale i tak vede teplo sto x méně než kov na kov. Taky utahování šroubků je malá věda, správný moment, správné pořadí...nevím jestli jsi někdy utahoval hlavu válců na motoru, pak bys neměl problém s tímto
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Tie teploty mas ake-popíš.
Ani pasta nedokaze spravit zazraky ak je problem v hardvaru.
Mne osobne vo Viste zohrieva niekedy dost procesor web.camera,neviem preco ale niekedy ide na pozadi a dost zere z procesora,tak ju vypinem v spravcovi uloch a procak sa hned ukludni.
Skus si obcas aj vo WINE.pozriet ktore procesy prave idu.
Ani pasta nedokaze spravit zazraky ak je problem v hardvaru.
Mne osobne vo Viste zohrieva niekedy dost procesor web.camera,neviem preco ale niekedy ide na pozadi a dost zere z procesora,tak ju vypinem v spravcovi uloch a procak sa hned ukludni.
Skus si obcas aj vo WINE.pozriet ktore procesy prave idu.
64 bit win7
zdarvim vas vsechny
muze mi nekdo poradit kde mam stahnout ovladac pro zvukovky pro win7 64 bit.
ono si to vsechno stahlo samo z netu ale nemuzu na zvukovce zvolit jestli chci stereo nebo 5.1 ani jiny podobny veci
diky za odpovedit a odkazy
muze mi nekdo poradit kde mam stahnout ovladac pro zvukovky pro win7 64 bit.
ono si to vsechno stahlo samo z netu ale nemuzu na zvukovce zvolit jestli chci stereo nebo 5.1 ani jiny podobny veci
diky za odpovedit a odkazy
-
- píše často
Nejnovější Realtek drivery (2.30) pro Vistu/7:
http://rs269.rapidsh***.com/files/266590177/Vista_Win7_R230.zip
takže ty teploty jsou asi takové (C2D T7250 2GHz, 2 MB cache):
v klidu - CPU cca 50 stupnu v prumeru, GPU těch 61 stupnu
zátěž (CS Source) - CPU do cca 63 stupnu, GPU nejvíc dosáhla cca 81 stupnu
úplně stejné teploty jako před výměnou pasty, asi mi to nedá a znova to sundám a dám menší vrstvu
P.S.: ty šrouby mám očíslované tak pořadí by mělo být zajištěno, zbývá jen alchymie s vrstvou
v klidu - CPU cca 50 stupnu v prumeru, GPU těch 61 stupnu
zátěž (CS Source) - CPU do cca 63 stupnu, GPU nejvíc dosáhla cca 81 stupnu
úplně stejné teploty jako před výměnou pasty, asi mi to nedá a znova to sundám a dám menší vrstvu
P.S.: ty šrouby mám očíslované tak pořadí by mělo být zajištěno, zbývá jen alchymie s vrstvou
s teplotami problém nemám, jen jsem myslel že bych tou pastou ještě mohl pár stupňů snížit. to podložení pomůže, nebo si občas vezmu NB na klín aby mohl zespodu nasát trochu studenějšího vzduchu a zchladí se o pár stupňů. jinak ty teploty co jsem psal jsou ted v tom horku, v zimě jsou tak o 3-4 stupně nižší
Gragagrogog píše:Nejnovější Realtek drivery (2.30) pro Vistu/7:
super diky
RE
Ja mam aktualne 190.62, su WHQL. niektore starsie verie ovladacov mi robili to, ze po zobedeni z rezimu spanku sa nezapol display, tieto su OK. Pouzivam w7 32bit
Dell Alienware M18x R2 Red, i7-3610QM, 2.3GHz, 32 GB DDR3 Corsair Vengeance,2x GTX 675m SLI+Intel HD4000, 2x SSD OCZ Agility 3 240 GB+500GB 7200rpm
Toshiba Qosmio x500 11z, Core i7 720, GTS 360M 1GB, 8GB RAM DDR3, intel x25 SSD 160GB+Toshiba 64GB SSD
Toshiba Qosmio x500 11z, Core i7 720, GTS 360M 1GB, 8GB RAM DDR3, intel x25 SSD 160GB+Toshiba 64GB SSD