MSI 710PX-009CZ
DVDmachanika
Mam problem z DVD machanikou!!! Pri napalovani mam procesor zatazeny na 100% ,podteka buffer,napaluje strasne pomaly! DVD napaluje 45min. a z chybami.
Co s tym??
Co s tym??
Mam problém ... obědnal jsem si tenhle notebook a začal sem instlovat vistu ... když jsem hledal oddíl kam ji nainstaluju žádný tam nebyl ... prý mám vložit CD s ovladači ... tak jsem tam dal CD které mi přišlo s noťasem a nic to nedělá prý to co to potřebuje tam není ... nejspíš ovladač na sata Hdd nevim co s tym je pls pomoc
Zdravim,
chci si poridit nejakej noutas na hry tenhle je muj jediny faforit (na jinej sem se nedival pac tendle mne padl hned do oka
) ale mam par otazek ktery mne cely to rozhodovani jeste utvrdi nebo me od koupe odradi takze:
1.) kdyz budu chtit nainstalovat win XP musim mit sata drivery?? musim neco menit v biosu nebo tak
2.)Dala by se taktnout grafika?? Zkousel to nekdo??
3.) Pri jakem rozliseni a detailech na tomto NB rozjedu crysis s upravenymi ovladaci na grafiku
?? THX
chci si poridit nejakej noutas na hry tenhle je muj jediny faforit (na jinej sem se nedival pac tendle mne padl hned do oka

1.) kdyz budu chtit nainstalovat win XP musim mit sata drivery?? musim neco menit v biosu nebo tak
2.)Dala by se taktnout grafika?? Zkousel to nekdo??
3.) Pri jakem rozliseni a detailech na tomto NB rozjedu crysis s upravenymi ovladaci na grafiku

Stáhni si nejnovější přímo ze stránek realteku http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false .
No pain - no gain.
i8051
i8051