MSI GT60
To jsi ho ukecal,že?orgasmic píše:Tak už mám Romane ten samý book co Ty
Nový a za 29tis
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 16 srp 2013 20:58, celkem upraveno 2 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tak jsem dokoupil 180GB SSD Intel 335 a dal na nej Win 7.
S tema osmickama tragedie a na klasickem disku pomale jak blazen.
Malem jsem z toho zesilel...debilni ovladani a nelogicnosti...pochybuji, ze update na 8.1 neco spravi.
S Win 7 max spokojenost a uzasna rychlost vseho.
Index vykonu pro HDD 7.9
S tema osmickama tragedie a na klasickem disku pomale jak blazen.
Malem jsem z toho zesilel...debilni ovladani a nelogicnosti...pochybuji, ze update na 8.1 neco spravi.
S Win 7 max spokojenost a uzasna rychlost vseho.
Index vykonu pro HDD 7.9
Asus ROG Strix G18
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že je. Jen se obvykle nejdřív musí vypnout secure boot, což u některých firmwarů znamená nejdříve zadat heslo správce (až pak je secure boot možné měnit). Po změnění hodnoty lze heslo zase odstranit. Nevím, jestli je to případ i tohoto notebooků, ale vyskytuje se to poměrně často.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Ahoj chtěl bych se zeptat romana(i dalších). Dal jsem na tvé doporučení (které jsi mi dal v sekci toshiba qosmio), ohledně msi a asusu a rozhodl jsem se pořídit si msi. Přímo MSI GT70 2OC-230CZ. Jenže když jsem to chtěl objednat z alzy - která psala že mají skladem 1-2 kusy tak najednou mi přišlo storno a noťas že nemají. Psal jsem do dalších eshopů a vypadá to, že v česku není nikde ani jeden zašitý
A teď co se týče otázky: chtěl jsem se zeptat jak dlouho je už ten notas vůbec v prodeji? Já jsem se o to začal zajímat cca 14 dní, tak nejsem moc v obraze. Na czc říkají, že bude skladem, tak za měsíc ale to mi přijde, že už to pak bude snad i staré (když ten pokrok v PC tak letí ). Jde mi o to, že i na youtube jsou videa s tímto notasem třeba 3až 4 měsíce staré tak nechápu proč v česku ještě není. Někde jsem se dočetl, že je to s řadou GT obecně špatné, že pro česko připadne pár kusů, tak si říkám, že až se nějaký najde jestli už to nebude v uvozovkách šunka a jestli na něj vůbec mám čekat?
Díky (snad to není až moc blbej dotaz a že vám nevadí že se ptám zrovna tady ale nechce se mi kvůli tomu zakládat druhý téma když jde skoro o ten stejný noťas.
A teď co se týče otázky: chtěl jsem se zeptat jak dlouho je už ten notas vůbec v prodeji? Já jsem se o to začal zajímat cca 14 dní, tak nejsem moc v obraze. Na czc říkají, že bude skladem, tak za měsíc ale to mi přijde, že už to pak bude snad i staré (když ten pokrok v PC tak letí ). Jde mi o to, že i na youtube jsou videa s tímto notasem třeba 3až 4 měsíce staré tak nechápu proč v česku ještě není. Někde jsem se dočetl, že je to s řadou GT obecně špatné, že pro česko připadne pár kusů, tak si říkám, že až se nějaký najde jestli už to nebude v uvozovkách šunka a jestli na něj vůbec mám čekat?
Díky (snad to není až moc blbej dotaz a že vám nevadí že se ptám zrovna tady ale nechce se mi kvůli tomu zakládat druhý téma když jde skoro o ten stejný noťas.
MSI GT70 2OC-230CZ, Intel Core i7 4700MQ Haswell, 17.3" 1920x1080 antireflexní, RAM 16GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX770M 3GB, SSD 128GB + HDD 750GB 7200 otáček,