MSI GX700
Nefunkční grafika a její výměna
Jestě se zeptám, je to jistota? Psal jsem do toho obchodu a tam mi odepsal: po mechanicke strance by v instalaci nemel byt problem, softwarovou kompatibilitu ovsem nejsem schopen zarucit (zkuste zapatrat na netu).
Tak se raději ptám zde i když má tam uvedeno, že je to Bios Acer ale je tam kompaktibilata na všechny druhy Msi.
Tak se raději ptám zde i když má tam uvedeno, že je to Bios Acer ale je tam kompaktibilata na všechny druhy Msi.
Ještě jsem našel tuto, http://aukro.cz/ati-radeon-hd3650-512mb ... 18661.html
A ještě je výkon shodný s tou co tam byla ta 8600GT? Díky
A ještě je výkon shodný s tou co tam byla ta 8600GT? Díky
-
- občas něco napíše
Zdravim vlastnikov GX700 s 9600M GT a GX701.
Funguju niekomu nejake novsie ovladace ?
Ovladace rady 2xx a 3xx nie su na mojom notebooku funkcne(zamrzanie, cierna obrazovka a pod.) a novsie ako 197.16 sa mi nepodarilo rozchodit.
A kedze maju uz 3 roky, nove hry odmietaju spolupracovat.
Posledna vec, ktora mi zostava, je preinstalovat OS, no nerad by som to robil zbytocne.
Funguju niekomu nejake novsie ovladace ?
Ovladace rady 2xx a 3xx nie su na mojom notebooku funkcne(zamrzanie, cierna obrazovka a pod.) a novsie ako 197.16 sa mi nepodarilo rozchodit.
A kedze maju uz 3 roky, nove hry odmietaju spolupracovat.
Posledna vec, ktora mi zostava, je preinstalovat OS, no nerad by som to robil zbytocne.
9600M GT - novější ovladače
Ovladače fungují po flashnutí opraveného biosu pro 9600M GT, stačí trochu googlovat...
Zde se to řešilo včetně návodu: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=196798, od minulého týdne je na toto forum pro prohlížení nutná registrace.
Zde se to řešilo včetně návodu: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=196798, od minulého týdne je na toto forum pro prohlížení nutná registrace.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Re: 9600M GT - novější ovladače
Zdennda píše:Ovladače fungují po flashnutí opraveného biosu pro 9600M GT, stačí trochu googlovat...
Publikováno 24.července 2012
Jsme nadále dokončit práci na posílení bezpečnosti pro NVIDIA fóra.
Očekáváme, aby tyto stránky zpět do režimu online brzy.
Děkujeme za vaši trpělivost.
Publikováno 12.07.2012
NVIDIA pozastaveno operace NVIDIA fóra (forums.nvidia.com) minulý týden.
Udělali jsme to v reakci na podezřelou aktivitou a okamžitě zahájila vyšetřování. Omlouváme se, že naše pokračující vyšetřování trvá tak dlouho. Vězte, že pracujeme nepřetržitě, aby bezpečné operace může být obnovena.
Naše vyšetřování zjistila, že neoprávněné třetí strany získal přístup k nějaké informace o uživateli, včetně:
jméno
e-mailová adresa
hash hesla s náhodným soli hodnotě
veřejné čelí "O mně" Informace o profilu
NVIDIA neukládali žádné hesla ve formátu prostého textu. "O mně" volitelné profily by mohlo zahrnovat uživatele titul, věk, datum narození, pohlaví, umístění, zájmy, e-mail a webové stránky URL - což vše bylo již veřejně přístupné.
NVIDIA je nadále tuto záležitost prošetřit a snaží se obnovit fóra co nejdříve. Jsme používají další bezpečnostní opatření, která minimalizují dopad budoucích útoků.
Všechny uživatelské hesla pro našich fórech budou resetovat, pokud systém přejde do režimu online. V té době, e-mail s dočasným heslem, spolu s pokyny, jak změnit, bude odeslán na uživatele registrované e-mailové adresy.
Jako preventivní opatření, důrazně doporučujeme, abyste změnili nějaké totožné hesla, které mohou být pomocí i jinde.
NVIDIA nepožaduje citlivé informace prostřednictvím e-mailu. Neuvádějte osobní, finanční nebo citlivé informace (včetně nových hesel) v reakci na každého e-mailu purporting být zasláno zaměstnancem NVIDIA nebo zástupce.
Budeme psát aktuální informace o této věci zde. Pro jakékoliv dotazy, napište nám na forumsupdate@nvidia.com .
Pro technickou podporu, přejděte na www.nvidia.com / support .
-
- občas něco napíše
Re: 9600M GT - novější ovladače
Zdennda píše:Ovladače fungují po flashnutí opraveného biosu pro 9600M GT, stačí trochu googlovat...
Také prosím o jiný zdroj. Děkuji
Dobrý den, konečně jsem se dostal k výměně GK za 9600M GT. Bohužel po zapnutí černá obrazovka. Karta koupena na e-bay a bylo u ní napsáno bios Acer. Vím, že to tady už bylo a že bylo psáno, že by měla fungovat. Ale nejede a je možné, že je to tím biosem nebo prostě mám smůlu na špatný kus?
Karta je verze V114 ver: 1.2
Karta je verze V114 ver: 1.2
na 100%...protože já v 9600M GT mam taky ten Acer BIOS
Jinak není ebay jako ebay...pravděpodobně jsi teda koupil něco z Číny nebo HK, ale ani pak není nic ztraceno...mě taky přiišla první karta vadná,...prodejce mi ale vyšel bezevšeho vstříc, kartu jsem nafotil, zabalil, poslal zpět (na cz poště mě to stálo včetně doručenky 120kč) a za cca 14 dní se mi přes PAYPAL vrátily prachy za nákup.
Nejjistější jsou ale nákupy z Anglie a Německa, tam je 100% garance vrácní peněz, už jsem také využil
Jinak není ebay jako ebay...pravděpodobně jsi teda koupil něco z Číny nebo HK, ale ani pak není nic ztraceno...mě taky přiišla první karta vadná,...prodejce mi ale vyšel bezevšeho vstříc, kartu jsem nafotil, zabalil, poslal zpět (na cz poště mě to stálo včetně doručenky 120kč) a za cca 14 dní se mi přes PAYPAL vrátily prachy za nákup.
Nejjistější jsou ale nákupy z Anglie a Německa, tam je 100% garance vrácní peněz, už jsem také využil
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Díky moc za reakce, určitě to tak bude, dnes jsem měl možnost zkusit kartu v NB Acer se slotem MXM2 a taky nic. Kartu jsem nekupoval já, byla koupena asi před 2 měsíci, takže jedině koupit další. Na ebayi je teď docela dost nabídek. Např.
odkaz1
odkaz2
odkaz3
odkaz4
čínská je poměrně levná, údajně je nová a má záruku 60 dní
co jí říkáte?
odkaz1
odkaz2
odkaz3
odkaz4
čínská je poměrně levná, údajně je nová a má záruku 60 dní
co jí říkáte?