Spokojenost s MSI notebooky, servisem aj.
zase zavolej do penty a objedenej si odvoz operatorovi rekni ze chces odstoupit od smlovy to taky napis do popisu zavady a pribal oni ti poslou dobropis tent posli na mironet spolecne s fakturou a je to
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Michal27 píše:dan0044 píše:Jinak co se týče kvality - jsem na tom lépe, protože mám obal z hliníku, plastů je minimum.
Tak to je presne to, na co MSI hraje... Konstrukcne tragicky, prilipne se tenoulinky kus hliniku (ve vysledku k prdu, protoze ochranna f-ce je minimalni) a lidi jsou nadseni. Moudri vedi, ze to neni o tom, co je venku, ale zalezi na vnitrni kostre.
Pro míšu DD
Po roce používání a častého tahání otvírání a zavírání..
Nic se nehne, žádná vůle vše bez závad teploty stabilní a nízké, vypadá stále jako nový.
Závěr, příště bych si MSI koupil znovu
MSI GT735
1.) Díky za radu, už vše běhá jak má, myslel sem, že sem nainstaloval všechny ovladače a ono ne... Jako by rovnou nemohli napsat, že mi chybí ovladače pro grafárnu ale né, musí mi to napsat, že mi chybí direct 3D...
2.) Jak to funguje uvnitř, to zjistim po delší době užívání. Reaguju na to, co sem četl a to je, že MSI se často prohybá klávesnice, víko displeje, atd. Ten hlíník se opravdu docela kvalitní, neprohýbá se, o když sem si v první chvíli myslel že ano, protože gumové ťuflíky, na kterých to stojí, docela hodně pruží ale to je dobře. Jediná nevýhoda tohodle povrchu je, že se špiní. Ale den to v pohodě vydrží celkem čistý. Večer to přetáhnu vlhkym kapesníkem a je to v poho.
3.) Jediná věc, kterou nikde nemůžu najít je, jak ho mám proboha probudit z režimu spánku?!?! Když bliká tlačítko spánku a já cokoliv zmáčknu, nic. Když zmáčknu tlačítko napájení, přestane blikat, svítí, ale je stále černo jo a ještě, proč když ho zapínám s vyplou wi-fi, už ji nemůžu rozchodit a musim ho restartovat? Ovladače jsou snad aktuální... díky za rady
2.) Jak to funguje uvnitř, to zjistim po delší době užívání. Reaguju na to, co sem četl a to je, že MSI se často prohybá klávesnice, víko displeje, atd. Ten hlíník se opravdu docela kvalitní, neprohýbá se, o když sem si v první chvíli myslel že ano, protože gumové ťuflíky, na kterých to stojí, docela hodně pruží ale to je dobře. Jediná nevýhoda tohodle povrchu je, že se špiní. Ale den to v pohodě vydrží celkem čistý. Večer to přetáhnu vlhkym kapesníkem a je to v poho.
3.) Jediná věc, kterou nikde nemůžu najít je, jak ho mám proboha probudit z režimu spánku?!?! Když bliká tlačítko spánku a já cokoliv zmáčknu, nic. Když zmáčknu tlačítko napájení, přestane blikat, svítí, ale je stále černo jo a ještě, proč když ho zapínám s vyplou wi-fi, už ji nemůžu rozchodit a musim ho restartovat? Ovladače jsou snad aktuální... díky za rady
mám ten MSI ex610 rok a pul a nemá to prostě chybu... Po roce a pul jsem včera nainsaloval Win 7, do tý doby Xp a je to prostě super.
použím x hodin denně a pořád jako nový. Akorát baterka už nevydrží 2 hodiny ale asi 90-110minut...
Do MSI bych šel klidně znova. Teplota 43 na power save, max. 65 při dlouhým hraní něaký hry, ale hrau minimálně...
za mě tedy ano a klidně znovu.
použím x hodin denně a pořád jako nový. Akorát baterka už nevydrží 2 hodiny ale asi 90-110minut...
Do MSI bych šel klidně znova. Teplota 43 na power save, max. 65 při dlouhým hraní něaký hry, ale hrau minimálně...
za mě tedy ano a klidně znovu.
noba píše:moje gx600 byla uz 3x na reklamaci vzdy sem zavolal pente a poslali pro to ppl a notas sem kupoval u mironetu tedka mi zacalo blbnout napajeni takze uz budu chtit vratit penize ale vubec nvm jak to mam resit a jak dlouho to bude trvat...nevite nekdo jak to je nebo nemate s tim zkusenosti?
Diky
Jeste se chci jen zeptat jak dlouho to vyrizeni asi trva a jestli penta nebo mironet kvuli tomu nedelaji potize.
Diky
z vlastní zkušenosti cca 2 měsíce (30 dní v servisu a za dalších 30 dní jsem měl peníze na účtě), jinak k tomu tvýmu problemu,na adapter a baterku dávají 1 rok záruku, takže pokud je vada někde na kabelu, tak si musíš pohlídat záruční lhůtu a pokud je vada v konektoru v ntb, tak si myslim, že to budou brát jako mechanické poškození, takže držim palce at to pro tebe dopadne co nejlépe
Jen upresnim, ze pokud jsi ho kupoval jako spotrebitel, tak ti prodejce ani servis nemuze odmitnout reklamaci s tim, ze na kabel je zaruka 1 rok Spotrebitel ma 2 roky.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- občas něco napíše
NEPOKOJNOST - MSI - NAJHORSI SERVIS MSI - NAJHORSIA ZNACKA
naoplatku - najlepsi pomer vykon/cena a najlepsie dysplaye u GX /GT 6xx 1680x1050 rozlisenie. ICQ328878814 ak niekto nieco potrebuje rad podebatujem
A SPECIALNE PRE FORUM A LUDI PRIDAVAM LINK S FOTKAMI PRACE JEDINEHO SERVISU t.j. SWISS V BRATISLAVE .
http://www.sendspace.com/file/4plhax
Na foto : noha odtrhnuta v servise -do servisu siel este s nohou,2x chybajuca gumka,2x gumka inej farby,odstavajuce logo,ogrcany displej.
Okrem ineho notebook bol aj poskriabany a servis to odovodnil ze nemusia menit za nove kryty na ostatne veci povedal ze casty jav a podobne bludy .Ak to aj niekto cita z dotycneho servisu tak odkazujem :ZOBER SI LOPATKU A CHOD SA HRAT S FORMICKAMY DO PIESKU od notebookov ruky prec!
A teraz link ''kvality'' notebookov msi(este stare logo na baleni teda GX620X musim povedat ze GT628X ma predny kryt uplne z ineho materialu dokonca aj rovny a nemal by prasnut a ma viac gumiek o 2ks.
Druh lepidla na gumkach je uplne iny ako u GX620 takze sa mozno trocha msi spamätal)
+Pridavam odpoved na automaticke otazky -NEPADOL MI NEMAL ANI ROK -na foto je vidno opadane mriezky asi od teploty (plast),zlomene plasty a klbik,odrete samolepky z dovodu ze kryty sa treli o seba ...
Zaobchadzanie-velmy jemne ,na notebook som daval pozor ale bol denne vyuzity a neustale a cestoval som mnou vsade.
http://www.sendspace.com/file/erf7q5
Najnovsie doplnene moj aktualny smejd GT628X !!!
http://www.sendspace.com/file/lfbs9q
K fotkam - Takto vyzera po mesiaci -dvoch pouzivania -zaobchadzanie jemne ,nikdy nepadol atd atd
chladenie je tak ''uzasne'' vyriesene ze za mesiac su zapchate komplet mriezky a okrem ineho aj vyrobna vada vsimnite si jak hnusne je skriabnuty a ohnuty chladic.
pri pantoch zlieza farba je to len lacny nastrek zaklad je biely -poduroven smejd!!
farba s nalepky je uplne dole - Bola to energy star nalepka
a kryty sa suchaju o seba a tie nechutne skriabance su sposobene tym oznacene cervenym ovalom.
Okrem ineho aj cely dysplay je poskriabany otlacena klavesnica.
POUZIVAM ORIGINALNY MSI batoh takze nemozu nic povedat a nieje preplneny proste MSI je jedno velke ho*** ....
Na zaver len doplnim uvidime ako bude vyzerat po polroku podla mna ako ostatne zlomeny,prehrieva sa ,nekvalita materialu olupava sa farba,na displeji otlaceny pas atd a bude to na vrateni penazi kupim dalsi msi na pol roka uz ovela vykonnejsi... jednoducho MSI :D
naoplatku - najlepsi pomer vykon/cena a najlepsie dysplaye u GX /GT 6xx 1680x1050 rozlisenie. ICQ328878814 ak niekto nieco potrebuje rad podebatujem
A SPECIALNE PRE FORUM A LUDI PRIDAVAM LINK S FOTKAMI PRACE JEDINEHO SERVISU t.j. SWISS V BRATISLAVE .
http://www.sendspace.com/file/4plhax
Na foto : noha odtrhnuta v servise -do servisu siel este s nohou,2x chybajuca gumka,2x gumka inej farby,odstavajuce logo,ogrcany displej.
Okrem ineho notebook bol aj poskriabany a servis to odovodnil ze nemusia menit za nove kryty na ostatne veci povedal ze casty jav a podobne bludy .Ak to aj niekto cita z dotycneho servisu tak odkazujem :ZOBER SI LOPATKU A CHOD SA HRAT S FORMICKAMY DO PIESKU od notebookov ruky prec!
A teraz link ''kvality'' notebookov msi(este stare logo na baleni teda GX620X musim povedat ze GT628X ma predny kryt uplne z ineho materialu dokonca aj rovny a nemal by prasnut a ma viac gumiek o 2ks.
Druh lepidla na gumkach je uplne iny ako u GX620 takze sa mozno trocha msi spamätal)
+Pridavam odpoved na automaticke otazky -NEPADOL MI NEMAL ANI ROK -na foto je vidno opadane mriezky asi od teploty (plast),zlomene plasty a klbik,odrete samolepky z dovodu ze kryty sa treli o seba ...
Zaobchadzanie-velmy jemne ,na notebook som daval pozor ale bol denne vyuzity a neustale a cestoval som mnou vsade.
http://www.sendspace.com/file/erf7q5
Najnovsie doplnene moj aktualny smejd GT628X !!!
http://www.sendspace.com/file/lfbs9q
K fotkam - Takto vyzera po mesiaci -dvoch pouzivania -zaobchadzanie jemne ,nikdy nepadol atd atd
chladenie je tak ''uzasne'' vyriesene ze za mesiac su zapchate komplet mriezky a okrem ineho aj vyrobna vada vsimnite si jak hnusne je skriabnuty a ohnuty chladic.
pri pantoch zlieza farba je to len lacny nastrek zaklad je biely -poduroven smejd!!
farba s nalepky je uplne dole - Bola to energy star nalepka
a kryty sa suchaju o seba a tie nechutne skriabance su sposobene tym oznacene cervenym ovalom.
Okrem ineho aj cely dysplay je poskriabany otlacena klavesnica.
POUZIVAM ORIGINALNY MSI batoh takze nemozu nic povedat a nieje preplneny proste MSI je jedno velke ho*** ....
Na zaver len doplnim uvidime ako bude vyzerat po polroku podla mna ako ostatne zlomeny,prehrieva sa ,nekvalita materialu olupava sa farba,na displeji otlaceny pas atd a bude to na vrateni penazi kupim dalsi msi na pol roka uz ovela vykonnejsi... jednoducho MSI :D
Heh... Ty mě děsíš... Totiž tyhle šasy má i moje GX633, mám jí asi 3 týdny a zatim sem se s tim NB dost sžil... nom. Nicméně asi vědí, proč k tomu dávaj ten hadr mezi displej a klávesnici. Já ho nosim. No a ty pryžový čtverečky... Zatim držej, ale všechen prach se jich taky drží a nechávaj stopy na tom hliníku, když tam neni ten hadr. No prostě pryž no..
A ty nálepky se můžou sundat, ne?
A ty nálepky se můžou sundat, ne?
Aktuálně Toshiba Satellite L755-18N/ Intel Core i3 2310M 2,1GHz/ NVIDIA GeForce GT525M.
Měl jsem MSI GX633X-051CZ - MSI už nikdy.
Měl jsem MSI GX633X-051CZ - MSI už nikdy.