MSI GT729
mno
nvidia: ta cena je asi v 10 obchodech a je treba rozlisovat mezi GT729-22CZ a GT729-275CZ, ten druhy ma uvedene naprosto stejne parametry ale je nabizenuy za tech 31k s DPH. Nevim proc by me melo zajimat co maji zrovna v alze..
viz treba http://www.srovnanicen.cz/q/MSI%20GT729 ... der=2&ff=1
viz treba http://www.srovnanicen.cz/q/MSI%20GT729 ... der=2&ff=1
display
ahojte
mam tento notebook este 022 verziu som snim velice spokojni len ta kvalita obrazovky je mizerna
nevie zobrazovat urcite tiene farby aspon u mna
ked nebola nakalibrovana tak boli farby velmi do modra, teraz som si ju aj nakalibroval sondou tak su uz lepsie farby ale teraz to ma este viac problemov so zobrazenim niektorych napr v itunes ikonky pesniciek su ciarkovane alebo ale hona lista v exploreri ma zle oddelene farby zle prechody
a este ponakalibrovanie a este aj ked prepnem do normalneho modu tak mi chodia niekedy pasiky na obrazovke,
Mozu to byt len nejake zle nastavenia? alebo je to chyba notebooku a mam dat reklamovat, alebo niejake icc subory k obrazovke lebo som nikde na nete nenasiel
Dakujem
Benni
mam tento notebook este 022 verziu som snim velice spokojni len ta kvalita obrazovky je mizerna
nevie zobrazovat urcite tiene farby aspon u mna
ked nebola nakalibrovana tak boli farby velmi do modra, teraz som si ju aj nakalibroval sondou tak su uz lepsie farby ale teraz to ma este viac problemov so zobrazenim niektorych napr v itunes ikonky pesniciek su ciarkovane alebo ale hona lista v exploreri ma zle oddelene farby zle prechody
a este ponakalibrovanie a este aj ked prepnem do normalneho modu tak mi chodia niekedy pasiky na obrazovke,
Mozu to byt len nejake zle nastavenia? alebo je to chyba notebooku a mam dat reklamovat, alebo niejake icc subory k obrazovke lebo som nikde na nete nenasiel
Dakujem
Benni
hmm
mam verzi 022CZ a problemy s barvami rozhodne nemam. Kdyz nepocitam nepatrne prosvitani ze spodni hrany (viditelne u cerne obrazovky v noci), tak je obraz i barvy velmi pekny.
Co tam mas za ovladace?
Taky zkus nakou live distribuci linuxu jak to bude vypadat tam.
Pokud to neodstranis ovladaci tak to vypada na HW a pak to nejspis bude na reklamaci.....
Co tam mas za ovladace?
Taky zkus nakou live distribuci linuxu jak to bude vypadat tam.
Pokud to neodstranis ovladaci tak to vypada na HW a pak to nejspis bude na reklamaci.....