GX610 - problémy s ventilátorem
-
- občas něco napíše
Muzu se vas zeptat kolik mate v zatezi teplotu na CPU? Ja mam klidne i po hodine hrani 90 stupnu.notebook funguje normalne nic se nevypina, plasty se nekrouti. I ruce na nem udrzim. Muzete to nekdo zmerit? Treba si zapnete prime95 zmerte to everestem nebo jestli mate ten program notebook hardware control..
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
já mám teď svůj GX610 taky na reklamaci taky kvůli větráku protože ze začátku to dělalo jen při startu když byl notebook studenej jakmile se zahřál tak přestal...jako když by měl mít ventilátor nejmenší otáčky tak mu chrastily ty ložiska ale čim díl víc se to stupňovalo a nakonec mi chrčel pořád a to se také stupňovalo takže sem se rozhodl že ho pošlu na reklamačku...a doufám že to bude co nejdřív a že to potom přestane...pokud tam dávaj lepší ventilátor tim líp aspoň to bude líp chladit
//edit: tak už je doma bylo to celkem rychlé...bylo to pryč týden a to jsem to nedával do Penty ale na Mironet uvidím zda teď bude klid
//edit: tak už je doma bylo to celkem rychlé...bylo to pryč týden a to jsem to nedával do Penty ale na Mironet uvidím zda teď bude klid
Mám GX600 a stejný problém jsem měl s větráčkem také. Zkoušel jsem se dohodnout v servisu, jesli mi jej neprodaj, protože se mi nechce čekat 10 dnů na výměnu, která trvá několik minut. Ale oni že to neprodají, jen to můžou vyměnit oni. 10 dnů - děsná představa
Tak jsem to rozdělal, vyndal větrák, vyčistil, namazal a zase vrátil, ale asi po dvou dnech to začalo zase. Tak jsem to opět rozdělal, ale tentokrát jsem použil jemný pilníček a lehce obrousil hrany jak je vinutí, pak zase vyčistil, namazal a teď je tomu už asi 20 dní a je po problému. Pokud to bylo ono, že tam něco drhlo z konstrukce, tak by mi to mohlo nyní vydržet, ale to ukáže čas.
Tak jsem to rozdělal, vyndal větrák, vyčistil, namazal a zase vrátil, ale asi po dvou dnech to začalo zase. Tak jsem to opět rozdělal, ale tentokrát jsem použil jemný pilníček a lehce obrousil hrany jak je vinutí, pak zase vyčistil, namazal a teď je tomu už asi 20 dní a je po problému. Pokud to bylo ono, že tam něco drhlo z konstrukce, tak by mi to mohlo nyní vydržet, ale to ukáže čas.
Ventilátor
No, teď už mi to zničeho nic začalo vrčet jako vrtačka kterou se do zdi dělá díra. Průser je v tom, že jsem v Německu a nevim co s tim, budue zde 10 měsíců a notas potřebuju. Dalo by se to normálně v nějaké firmně opravit, aniž bych přišel o záruku? Jsem ve Freiburgu a MSI servis je ve Frankurtu a za vlak je to decela pálka. Vůbec netušim, co mám dělat...
(zpočátku mírné cvakání při nižších otáčkách, teď ve velkých otáčkách jako vrtačka) Proufoukl jsem to, ale je to asi málo
(zpočátku mírné cvakání při nižších otáčkách, teď ve velkých otáčkách jako vrtačka) Proufoukl jsem to, ale je to asi málo