![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Ferrarinko píše:Mam taku otazocku aj vy mate ten plast ako je turbo tak nad chladicom tak trooooosku zvlneny od tepla? V servise MSI mi povedali ze mi to vymenia ale naco aj tak by sa to azs prehlo asi
Ferrarinko píše:ubuntu si nedavaj ma to nejaku zlu funkciu a zle to robi z diskom a vyrazne znizuje ich zivotnost
klobass píše:sleduju tuhle diskuzi dlouho celkem taky proto jsem si predevcirem GX objednal.. ano kupuju ho i kvuli linuxu (grafika slibuje ze nebude problem s 3Dakceleraci chipset uz taky neni nejnovejsi a celkem podporovany otazkou je jak moc pojede tlacitko turbo pokud funguje na bazi nejakeho softwaru)Ferrarinko píše:ubuntu si nedavaj ma to nejaku zlu funkciu a zle to robi z diskom a vyrazne znizuje ich zivotnost
nevim kde Ferrarinko vytahl ze ubuntu kazi disky mozna kdyz neco takoveho vypustis je dobre napsat i odkud to mas..
s ubuntu na ntb mam velmi dobre zkusenosti hlavne protoze tam pak funguje vetsina tlacitek ktere se mi obcas ani na winech nepovedlo rozjetjediny problem co jsem resil pomerne casto jsou WIFI karty ale to uz se da pomerne dobre resit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů