Asi máte pravdu, měl jsem Win7 64-bit, myslel jsem, že mám na prd ovladače. Po přeinstal na Win7 32-bit probém pořád stejný, tak jsem to přestal řešit. I když mě to pěkně se*e.
Mezitím mi kamera šla jak když nešla, při náklonu NTB se zapla/vypla... Co taky čekat jiného, po 4 letech téměř denního užívání, než přelomený kabel k webce.
Již vše opraveno - kamera kameruje, jen ten Flash prostě nejde.
GX 600
Už to řešit nebudu, problém bude na stránkách poskytovatele komunikace. Zjistil jsem, že nejsem jediný komu to nejde.
Ještě nevím naj nastavit kameru, aby snímala v nižším rozlišení. Přes AVEO si nastavím 320x240, ale po vypnutí programu a znovu zapnutí je nastaveno opět 640x480. Admin nepomáhá a v registrech to nemůžu najít. Ale to je do jinýho vlákna, takže nečekám odpověď.
Spíš by mě zajímalo jestli někdo nemá zkušenosti s rozšířením desky o mini PCIe kartu. V NTB je volný jeden slot, a chtěl bych ho zaplnit buď kartou DVB-T Avermedia A310 (konektor pro DVB-T anténu) nebo SSD pamětí.
Ještě nevím naj nastavit kameru, aby snímala v nižším rozlišení. Přes AVEO si nastavím 320x240, ale po vypnutí programu a znovu zapnutí je nastaveno opět 640x480. Admin nepomáhá a v registrech to nemůžu najít. Ale to je do jinýho vlákna, takže nečekám odpověď.
Spíš by mě zajímalo jestli někdo nemá zkušenosti s rozšířením desky o mini PCIe kartu. V NTB je volný jeden slot, a chtěl bych ho zaplnit buď kartou DVB-T Avermedia A310 (konektor pro DVB-T anténu) nebo SSD pamětí.
MSI GX600-034CZ; T8300; 4GB RAM; HDD 250GB
levá výstuha
Ahoj,
neměl by doma někdo na prodej levou výstuhu lcd pro model CR620, předem děkuju za zprávu na mail o.forta@centrum.cz
neměl by doma někdo na prodej levou výstuhu lcd pro model CR620, předem děkuju za zprávu na mail o.forta@centrum.cz