chlapy ja som sa chcel iba spytat ci tento book podporuje 800MHz ramky ale od jedneho uzivatela som sa dozvedel cez sukromu spravu ze to na 800MHz nejede .. iba to som chcel.... inac zaujmava diskuze se rozbehla.. tak s tym casovanim mate pravdu naozaj to ide o nieco rychlejsie ked sa ramky "podtaktuju" mam to aj prakticky overene na PC .. lebo robim uz niake ty roky servisaka PC
a programatora k tomu .. je to tak ked mas napr 800MHz ramky a podtaktujes (zalezi na MB a biose bohuzial booky maju biosi take ake maju
..) ich tak sa znizi frekcenia ale aj sa zvisi odozva ramjek "CL" a ked pretaktujes zase sa zvysi CL
a jasne ze chcem si dat na 4GB vistu x64 akurat som ju nahodil ... uz len pondelok si v robote objednam ramky a je.. a k tym cenam sa da povedat ze 800 a 667 je ta ista cena a niekde aj lacnejsia je 800 zalezi na znacke a este aky da nakum velkosklad pre daneho odberatela ... cca nakup do 900SK 2GB 800MHz
a ja nemam problem s vyuzitim 4GB vista x64 neni ako 32 vie vyuit naplno tu pamät co nahodite ... na nato napsana
a poculi ste uz o ramdiku? da sa pouzit na vela veci pre uruchlenie OS staci mat iba viac RAM pamäte a je vystarano...
MSI-GX700PX-098SK - CPU-T7250/2HGz/2MB-L2, 4GB RAM, VGA-GeForce 8600M GT 512MB DDR2, 320GB HDD, OS-dualboot Windows-Vista Ultimate x64 / XP x64