GX610PX-057cz - HDMI
GX610PX-057cz - HDMI
Dobrý den cca před 3 měsíci jsem si zakoupil tento NB. Jsem s ním velmi spokojen mám jen jeden problém. Mám LCD TV a tudíž jsem se snažil propojit tento NB s LCD TV při propojení přes RGB kabel nebyl žádný problém při klonování obrazu mi Catalyst control center nadetekuje TV a není žádný problém, ale při propojení přes HDMI kabel mi nechce NB ani TV nadetekovat. Nejdřív jsem měl OS Windows XP Profesional a měl jsem celkově docela potíže s nainstalováním ovladačů grafické karty, ale povedlo se mi namodovat catalysty a vse bylo ok. Po problému s HDMI jsem zkusil nainstalovat Visty a problém přetrvává ..... nemáte nějakou radu ? Není třeba nějaký zvláštní driver pro tento výstup ??? Ve spravci zařízení mám ale vše ok tak si už vážně nevím rady a spoléhám na vás a vaše velmi dobré vědomosti. Předem děkuji za rady....
Tak nikdo ti neporadil asi preto ze nikdo netusi ako to na tom notebooku funguje, ale ved si z CR to je taky problem zavolat na MSI hotline a tam sa ich spytat na to ?
Mozno to bude na reklamaciu ja neviem, ja ked do MSI EX610 zapojim nieco cez HDMI tak to zdetekuje hned ale ved kdovie mozno musis nieco spravit v BIOSE alebo ovladacoch grafiky, mozno mas chybu v notebooku co pri MSI ziadna novinka ze ...
navyse zadarmo : MSI Hotline 800 101 010
Mozno to bude na reklamaciu ja neviem, ja ked do MSI EX610 zapojim nieco cez HDMI tak to zdetekuje hned ale ved kdovie mozno musis nieco spravit v BIOSE alebo ovladacoch grafiky, mozno mas chybu v notebooku co pri MSI ziadna novinka ze ...
navyse zadarmo : MSI Hotline 800 101 010
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
MaTToS: Holt to problem asi je, zrejme je snazsi jit na forum a ptat se, a kdyz mu nikdo nepomuze tak bude protivny. Coz je krasne v kontrastu s tim, jak mazal med kolem huby, kdyz se ptal poprve. Ale je tu jedno nepsane pravidlo, ktere se spis vztahuje na slusnost, a to je, ze si nikdo nebude vyzadovat odpoved upominkami. Toto forum je na tolik aktivni, ze neni potreba na sebe upozornovat, aby si nas nekdo vsiml. A navyse pokud jsou upominky kousave, pak nema smysl vubec v diskuzi dale pokracovat.