Problem pri instalaci Vist na GX620

notebooky MSI a vše kolem nich
matTONNY
občas něco napíše

Problem pri instalaci Vist na GX620

Příspěvekod matTONNY » 29 led 2009 23:02

Hledal jsem nejaky podobny tema ale muj problem sem nikde nenasel. mozna sem se dival spatne tak me prosim omluvte.

Koupil sem si vcera tento stroj a vrhl jsem se na instalaci systemu. Mam originalni Visty Ultimate SP1 64bit. Instalace v pohode, po instalaci nacitaci systemu taky v pohode. Najede mi plocha a po instalaci zacnou naskakovat uvitaci okna. Vsechno normalni. Ale najednou z niceho nic po cca 1 minute RESTART a system najizdi znovu a uz nenajede. Zustane to na tom nacitacim obdelnicku (ani po delsi dobe - ctvrt hodine). Zkousim reinstalovat - opět to same. system najede ale po minute restart.
Kdyz zkousim spustit nouzovy rezim pri nacitani jednotlivych polozek se to zasekne u crcdisk.sys a dal to nejede. Nekde sem cetl ze je problem v nastaveni SATA radice v BIOSu. Zmenil sem ho a provedl znovu reinstal a zase to stejne!

Sedim nad tim uz pul dne a fakt uz nevim co s tim. Diky moc za vsechny rady :o(

4ever

Příspěvekod 4ever » 30 led 2009 08:26

no toto vyzera chybu ale nie na original vistu, problem bol taky ze su na stiahnute visty priamo s crackom ktore sa same aktivuju a cca po 1 minute da restart, MSI ale maju asi ochranu a tak visty sice budu aktivne ale nabehnu az po cca 15min

matTONNY
občas něco napíše

Příspěvekod matTONNY » 30 led 2009 10:33

PROBLÉM VYŘEŠEN!!!

Protoze uz jsem na to nemel nervy zasel sem dneska s notasem i s instalacnim divkem s vistama do obchodu kde jsem to kupoval (Visty a notas nastesti dohromady) a rekl jsem jim svuj problem. Technik vzal notas a visty a zkusil to nainstalovat. ani mu se to nepovedlo. Sam od sebe vytahl dalsi novy originalni divko a zkusili jsme to znovu. USPESNE!! :) chyba byla v DVD. Omluvili se mi a dali mi tu novou instalacku a vubec nic za to nechteli i kdyz se mnou stravili pres 2 hodiny. A pak ze jsou v obchodech a v servisech neochotni.

Zpět na „notebooky MSI“