GX 620X System Control Manager na W7
GX 620X System Control Manager na W7
prosim help Mam GX 620 a nainstaloval sem si Windoesy 7 a kdyz sem nainstaloval ovladace pro dotyk. panel nad klavesnici (SYSTEM CONTROL MANAGER) a restartoval kompl tak to jelo bez problemu a pri prvnim vypnuti nebo restartovani mi to napsalo nejakou chybu ci co.Ze to nejde vypnout nebo tak neco proste jak kdyby s tim nechtel system pracovat no no a po par vypnutich se mi prestali ukazovat i ty ikony kdyz treba na tom panelu pustim wifi nebo bluetooth nebo treba kdyz zvysim zvuk....tak uz tam nejsou ty ikonky vzdycky v rohu dole a turbo a ECO ikona uprostred obrazovky ma s tim nekdo zkusenosti???pls help
-
- píše často
Existuje víc verzí verzí SCM a kromě nějakých grafických úprav se liší pouze v tom, že hází error buď na 64b nebo na 32b systému při vypínání. Ta nejnovější z MSI stránek mi běží bez problému na 64b win7 a třeba ta z instalačního CD mi šla v pohodě na 32b Vistě. Jediná možnost je zkusit starší verze (nebo si tam dát 64b systém ) protože od MSI se nějakých oprav asi nedočkáme.
SCM
zdravím, mám gx620 asi měsíc..mám na ni Win XPx86 a Win 7x64, používám převážně 7 a zatím jsem měl problém s tím panalem jenom jednou..prostě přestal fungovat..myslím si,že to možná bylo, že jsem mačkal hodně tlačítek najednou..a pak už nešlo nic..zkoušel jsem přeinstalovávat SCM(ten na supportu MSI) a furt nic..tak jsem to zkusil tak..odinstaloval..smazal třeba ještě složky co tam zbyli..pročistil registry..resetoval..nainstaloval znova..znova resetoval..(furt to nešlo),tak jsem notas VYPNUL a po chvilce zas zapnul a najednou to šlo , tak to Gargy zkus takhle jak jsem to udělal já..třeba to půjde;), jinak ještě prý stačí flashnout Firmware a pak by se to mělo taky znova rozjet..ale to jsem jenom čet..,jinak super notas
UMAX ActionBook 575T-Intel Celeron 2GHz,Northwood,L2128KB,0,13um,55mil/2xSDRAM 256MBPC2700,2.5-3-3-7@166MHz/SIS 650 32MB DDR,64bit,DX7.0/14"-1024x768/2xUSB,1xLPT,1xPS2,1xPCMCIA,1xIrDA,1xIEEE1394FireWire,2xaudio,1xS-VideoOUT,1xVGA/4000 mAh/interní 1,44MB
re
šmankote jak ty hledáš.. kdyžtak je tu o ovladačích řeč hned tady na foru: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=6493 nebo přece www.nvidia.com
UMAX ActionBook 575T-Intel Celeron 2GHz,Northwood,L2128KB,0,13um,55mil/2xSDRAM 256MBPC2700,2.5-3-3-7@166MHz/SIS 650 32MB DDR,64bit,DX7.0/14"-1024x768/2xUSB,1xLPT,1xPS2,1xPCMCIA,1xIrDA,1xIEEE1394FireWire,2xaudio,1xS-VideoOUT,1xVGA/4000 mAh/interní 1,44MB
jenze problem je jinde mam tam upraveny ovladace na grafiku a oni delaj jednu vec kdyz si pustim hru a mam ji treba 1024 x 768 tak on mi ji pusti do rozliseni,ktery mam na plose tj 1650 x 1080.....takze vlastne vidim to v rozliseny 1024.... a kolem toho mam jeste 4 centimetrovou cernou caru jako by to nechtel pustit na cely okno či co.....nevite co s tim???
Ak mate NVidiu tak v nastaveniach grafickej karty (ovladaci panel Nvidia) mate ponuku obrazovka a tam Zmena mierky plochej onbrazovky. Tam sa nastavuje presne toto co hovorite. ci ma obraz napriek zadanemu rozliseniu roztiahnut na celu obrazovku alebo ma zachovat rozlisenie a zbytok monitora zaplni ciernou. potom tam je este dalsia poniuka ze roztiahne obraz ale zachova pomer stran(na vysku roztiahne po okraj a boky ostanu cierne, popripade ak je este sirokouhlejsie rozlisenie ako nativne tak opacne). ja osobne mam tuto moznost. nemam rad ked su kruhy elipsy a postavycky v hrach su tlste
inac tiez ficim na W7x86, zatial maximalne spokojny. SCM mi sice nesiel ale uz som si nanho aj odvykol,programovatelne tlacitko ozeliem (ajked skratka na total commandera bola dost uzitocna) a ECO malo vyuzivam. Mozno sa stym pobavkam teraz ked ste pisali ze vam to ide.
EDIT:
Veru potvrdzujem ze Tento SCM mi na W7x86 funguje.
inac tiez ficim na W7x86, zatial maximalne spokojny. SCM mi sice nesiel ale uz som si nanho aj odvykol,programovatelne tlacitko ozeliem (ajked skratka na total commandera bola dost uzitocna) a ECO malo vyuzivam. Mozno sa stym pobavkam teraz ked ste pisali ze vam to ide.
EDIT:
Veru potvrdzujem ze Tento SCM mi na W7x86 funguje.
gargy píše:mam novy poznatek....kdyz u nejaky hry nastavim rozliseni at uz jakekoli na widscreen tak se roztahne na celou obrazovku akdyz to dam napriklad 1024 768 tak uz se to neroztahne....asi budu muset vždycky widscreen
Tak si zkus stáhnout starší ovladače.
Intel core 2 Duo E8400 3,0Ghz,Geforce 9600GT 512mb ddr3,4gb ram 1333Mhz