Dobrý den,
již několik týdnů mám problém s aktivací/deaktivací WiFi pomocí kláves FN+F11 (ostatní zkratky mi fungují- tj. hlasitost, podsvícení, taktování apod.). Ta klávesa F11 se mi zdá po stisknutí odporově trochu jiná, takže problém bude asi v ní... Neměla jsem potřebu to nějak řešit, jelikož wifi bylo vždy po zapnutí PC defaultně aktivní, nicméně dnes jsem si čistila zanesený větrák a po složení a vložení baterie jsem zjistila, že je wifi vypnutá a já ji nemám jak zapnout- resp. neznám jiný způsob kromě toho nefunkčního FN+11..nemáte nějakou radu nebo tip? Nějaká aplikace či s pomocí příkazové řádky? Na google jsem našla, že by to mohlo jít nastavit i v Biosu, ale co jsem se zběžně koukala, tak jsem to tam neviděla.
Budu moc vděčná za jakoukoliv radu či návrh
Msi Wind (OS XP)- zapnutí wifi bez klávesové zkratky
A co klavesnicu na obrazovke?
Start/Programy/Prislusenstvo/Zjednodusenie pristupu (takto to mam na W7)
A skus tade Fn+F11 co to spravi. (mne tie modre prikazy tymto sposobom nejdu ale za pokus nic nedas)
edit:
a este tu sa pise daco ze F12 pri starte a malo by ti daco vybehnut. mne to nefunguje ale skus tiez.
Start/Programy/Prislusenstvo/Zjednodusenie pristupu (takto to mam na W7)
A skus tade Fn+F11 co to spravi. (mne tie modre prikazy tymto sposobom nejdu ale za pokus nic nedas)
edit:
a este tu sa pise daco ze F12 pri starte a malo by ti daco vybehnut. mne to nefunguje ale skus tiez.