Zdravím vás. Začátkem září jsem si pořídil svůj první notebok - MSI CR720-011XCZ.
Byl jsem s ním spokojen, ale teď již 14 dní mám velký problém. Z ničeho nic se mi začalo dít, že třeba sleduji nějaký video v přehrávači a každou chvíli se mi třeba tak na 2 sekundy zadrhne a pak zase pokračuje, toto se děje stále a prakticky to znechutí sledování videa. Toto mi nedělá jen při sledování videí, ale také když poslouchám hudbu a to je ještě horší poslouchat písničky, které mají v sobě několikasekundové pomlky. Navíc teď i práce v pc je taková, že vše je trochu pomalejší a také i v práci ve woknech se to takto zasekává. Nejdříve sem myslel, že to mám zavirované nebo že je prostě nějaký jiný problém ve woknech. Nejdříve sem defragmentoval disk, to se nic nestalo, poté sem stáhl jiné ovladače a také nic, tak jsem nakonec přeinstaloval windowsy a ani to nepomohlo a problém přetrvává. Používám 64-bitovou verzi Windows 7 Ultimate. Jelikož moc přes IT záležitosti nejsem, vůbec nevím co s tím. Přemýšlel jsem o reklamaci, ale já počítač potřebuji také ke škole, když na něm rýsuju projekty a tak kdybych ho dal na reklamaci, tak by mi to hodně zkomplikovalo fungování. Tak jsem se chtěl zeptat tady vás, jestli nevíte v čem by byl problém a jestli se to dá vyřešit nějak jinak než tou reklamací. Díky moc za pomoc!
Problém s MSI CR720-011XCZ
-
- občas něco napíše
tohle muže byt více věci 1.vadní ovladač zkus 32bit systém a nebo linux když to bude dělat i tam tak je to vada hardwaru a pak bych otestoval disk ramky a odeslal bych to do servisu v servisu to nebude víc jak 9 dní
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
nastroje memtest alebo goldmemory pozname ? a tiez to moze byt chybny disk ... stiahni hirens ,vypal na nejake cdrw, nabootuj z neho a pusti memtest , potom seatools scan disku a uvidis ked nebude nikde chyba tak reinstall OS .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .