MSI GX620X-061 - Skáče obraz

notebooky MSI a vše kolem nich
Hitman02
občas něco napíše

MSI GX620X-061 - Skáče obraz

Příspěvekod Hitman02 » 29 pro 2010 22:25

Dobrý den, mám takový problém s notebookem msi gx620. Včera jsem notebook otevřel, zapnul a obraz skákal, zobrazovaly se nepravidelně vodorovné čáry, a občas obraz menil barvu.Připomíná to špatně lazenou televizi. Bohužel jsem se nedostal do win7 pač s obrazem se nedalo pracovat, tak jsem najel jsem do biosu a pokoušel se otevírat a zavírat víko lcd, při některých polohách držel obraz a podařilo se mi ho udržet delší dobu. Po najetí do win, jsem zkoušl opět lehce hýbnout víkem a obraz opět začál skákát a došlo to až k úplnemu "zalití" obrazovky do žluta s žádnou odezvou na pohyb víkem. Po restartu se vše opakuje pokavaď hýbu víkem dá se jakžtakž naladit obraz, ale jen krátce. Připojil jsem msi na lcd co mám ke stolním pc a tam obraz jel bezchybně jenom na lcd notebooku stále skákal. O noťas se starám pečlivě, žádný bouchání, minimální přenašení a pak tato závada. Bohužel před pár dny propadla záruka. Takže štěstí jak se patří. Závada mi nedala a rozebral jsem přední plastový panel lcd a pokusil se hýbat kabely. nepostřehnul jsem žádnou nebo minimální odezvu při tom skákavém obrazu. Když ale otvírám a zavírám víko, obraz se zlepšuje a zhoršuje, tak bych prosil jestli má někdo podobnou zkušenost. Další věc je servis. Zajímalo by mě na kolik se závada může prodražit a kde ho nechat po záruční době opravit. Nejlépe Most a okolí. Na netu jsem našel servis Abax, ale nemám s nimi zkušenosti. Děkuji a za každou dobrou radu budu rád.

Zpět na „notebooky MSI“