Ako nastaviť slúchadlá na notebooku MSI EX600?
Ako nastaviť slúchadlá na notebooku MSI EX600?
Mám notebook MSI EX600, operačný systém Windows XP Profesional, SP2. Z prednej strany notebooku sa nachádza konektor na pripojenie slúchadiel. Keď ich však pripojím do zdierky, tak sa mi zvuk neprepne do nich, ale všetko hraje cez repro v notebooku. Jedine ako to viem prepínať je v systéme a to je dosť nepraktické, neviete poradiť ako to zmeniť? Skúšal som pozrieť aj nejaký driver na notebook, ale na MSI stránke sa dá stiahnuť iba upgrade biosu.... Ďakujem....
-
- občas něco napíše
Ked som tento notebook este pred 3 rokmi vlastnil, mal som nainstalovany Realtek driver, ktory obsahoval aj utilitu na kompletnu spravu zvukovky.
Ked som pripojil nejake zariadenie, automaticky mi vyskocilo okno s vyberom. Tento ovladac bol aj na prilozenom CD aj na stranke vyrobcu, takze neviem co za ovladac mas nainstalovany ty. Je mozne, ze to nemas iba aktivovane(ikonka pri hodinach v tvare repracika oranzovej farby).
V pripade, ze nemas nainstalovany driver, ktory tuto utilitku obsahuje a nikde ho nenajdes, tak som ochotny ti ho po 22.12. poslat(myslim, ze mam doma este CD s drivermi).
Ked som pripojil nejake zariadenie, automaticky mi vyskocilo okno s vyberom. Tento ovladac bol aj na prilozenom CD aj na stranke vyrobcu, takze neviem co za ovladac mas nainstalovany ty. Je mozne, ze to nemas iba aktivovane(ikonka pri hodinach v tvare repracika oranzovej farby).
V pripade, ze nemas nainstalovany driver, ktory tuto utilitku obsahuje a nikde ho nenajdes, tak som ochotny ti ho po 22.12. poslat(myslim, ze mam doma este CD s drivermi).
ovladac s utilitou si muzes stahnout http://eu.msi.com/product/nb/EX600.html ... os=XP%2032