Dostal sa mi do ruk notebook, v ktorom bol predinstalovany win XP. Cez F3 by sa malo spustat recovery no nefunguje to. Particia s recovery na HDD je asi neporusena, no predsa nefunguje. Disk je rozdeleny na C a D. C-ecko uz bolo preformatovane. Da sa to este zachranit, alebo musim navstivit servis? Dakujem za pripadnu pomoc.
BTW: Asi sa opytam blbost, ale nedali by sa subory z recovery particie dat trebarz na bootovatelny USB kluc a odtial spustit instalaciu? Popripade nainstalovat iny op system?
MSI U135 recovery F3
Nech robim cokolvek, ziadny windows do toho nemozem dostat. Ked instalujem winxp, tak to stale konci v casti ked mi ma ponuknut disk, kam to chcem instalovat. Ale tu obrazovku uz nehodi. Akoby nevedelo najst HDD. V biose ho vidim. Skusal som instalovat aj win7,natiahne tu bielu spodnu listu pred instalaciou a tam to konci na obrazovke microfoft windows. Stale sa to zastavi na tom istom mieste. Dalej ani tuk. Asi bude HW problem. No problem mam ja, lebo som ho otvoril a bol este v zaruke. 

podívej se tady http://forum-en.msi.com/faq/uploads/71/ ... Hotkey.pdf
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
admin píše:menil si nejaky HW?
Nie nic som nemenil.
Pokusim sa pridat do winxp AHCI ovladac, mozno to pomoze. Popripade sa pokusim vytvorit boot C s orig winxp, ktore sa nachadza v recovery adresari a ten tam nakopirovat. Len ci sa aj spusti. Poradte ako to docielit.
pre casper
Mne sa to recovery nespusti. Keby som sa k tomu dopracoval, uz to mam hotove.
Ak nie je HW problem, tak by sa to vyssie popisane mohlo podarit. Dam vediet.