koupil jsem si novej ntb MSI ER710 jsem s ním 100% spokojenej až na interní grafiku a trošku nešťastně řešený zapínání bt a wifi nainstaloval jsem si na nej winXP se SP2 trošku sem měl problémy s ovladačy ale do dvou hodinek sem mel skoro vsechny pohromade. Akorát ted mám takovej zajímavej problém omylem sem na levým boku odloupnul nejakou krytku a hle objevil se tam novej konektor pro me neznámý kouknu do manual a tam píšou že to je DVB-T konektor jestli to správně chápu tak je to vstup na pozemní digitální vysílání? Já mám doma satelit takže vůbec netusim jak ta pripojka ma vypadat... Když sem ted projížděl ještě různě na internetu technický specifikace mýho ntb tak o tom konektoru nikde ani zmínka.Akorát na cd s ovladaci je instalace na naky TV tuner ale kdyz sem ten typ dal do vyhledavace tak to nic nenaslo.Ty ovladace na tom cd jsou na VISTU takze to nemuzu vyzkouset nemate nekdo tento ntb s vistou a zkouseli jste ten konektor me by docela zajimalo k cemu slouzi...
EDIT: přikládám foto konektoru kdokoliv kdo mi muze rict k cemu je budu vdecny...
![Obrázek](http://thumbnails.imajr.com/14102007702_345169.jpg)