msi vr601x
msi vr601x
Máte někdo zkušenosti s tímto notebookem ? Mám ho již objednaný i s Vistou home. Neměl sem ho v ruce,ale je to jediný výrobce s plnohodnotnou klávesnicí,takže sem neváhal.Najde se zpřízněná duše ?
nechci dopadnout jako někteří "koumáci" kteří se tam snažili narvat XP ,ačkoliv nejsou na tento typ oficiálně ovladače pro XP.Ostatně pamatuji doby kdy všichni tvrdili že Win 98 je supr a XP stojí za prd.Na kancelářskou práci tento notas úplně stačí.Mimochodem grafické rozhraní xp nesahá ani po paty Visty.Ta je podle mého lépe "poskládána".
Jde mi o zkušenosti s tímto modelem,nikoliv o to zda je vista out nebo in
Jde mi o zkušenosti s tímto modelem,nikoliv o to zda je vista out nebo in
No ono na Celera a 1GB RAM fakt není Vista zrovna adekvátní. Navic když už sis kupoval vistu tak aspon home premium (tak doufam že nemáš basic nebo jak se menuje). Ale zas na kancl, maily, icq, vobrazky a net to myslím stačí jak s XP tak s Vistou. Zas tak velekj rozdíl nebude, jak se na něm pustí něco naročnějšího tak mu ani XP nepomůže. Jinak nevím, podle mě to je slušněj kauf, šasi to asi vod pohledu bude mít slušný,zdá se mě dokonce stejny jako ma řada EX nebo GX, klavesnice dobrý..ty kompomenety, nevím, ale v tyhle ceně se asi nic moc lepšího nevybere. na tu vistu bych dokoupil za pětikilo jestě 1GB RAM, at se to hejbe rychlejc, bude to poznat..
Pokad je to na účetnictví, tak je to dobrej kauf, ony třeba Office 2007 jsou podstatně líp optimalizovaný pro Vistu tak to i na 1GB RAM bude valit líp jak na XP. A ty si můžeš omrknout šasi, jak se ti líbí, jak je pevný, jak ti vyhovuje LCD a pak se poohlídnout po nějakým herním MSI ve stejným kabátku. I když za 20000 nevím..bud EX600(cca18 000,-), ale ten má 8400 se 64-bit sběrnicí, nebo GX610 (cca 23 000,-).
To jsem měl namysli. Celeron a 1GB RAM není moc ideální kombinace pro Vistu. Navíc notebookové disky si s ní také zrovna dvakrát rychle nerozumí. A při trošce snahy není problém na takovou konfiguraci dostat XP. Jinak ale přeji samozřejmě ať slouží
GX700PX: C2D 1.8GHz, 4GB 667MHz RAM, 160GB HDD, NV8600MGT 512MB
ASUS A3AC: PM 1.73GHz, 2GB 553MHz RAM, 80GB HDD IGMA900
ASUS A3AC: PM 1.73GHz, 2GB 553MHz RAM, 80GB HDD IGMA900
m.rasin píše:Pokad je to na účetnictví, tak je to dobrej kauf, ony třeba Office 2007 jsou podstatně líp optimalizovaný pro Vistu tak to i na 1GB RAM bude valit líp jak na XP. A ty si můžeš omrknout šasi, jak se ti líbí, jak je pevný, jak ti vyhovuje LCD a pak se poohlídnout po nějakým herním MSI ve stejným kabátku. I když za 20000 nevím..bud EX600(cca18 000,-), ale ten má 8400 se 64-bit sběrnicí, nebo GX610 (cca 23 000,-).
mám vyhlédnutého tohoto krasavce : http://hp.gigacomputer.cz/cs/zbozi/1174 ... 205eu.html
a ještě tento http://www.i-prodejna.cz/index.php?detail=601704