no jenze kdybych nejel na pul roku do ciziny, tak nevaham a koupim si stolniho kompa .. taky zacinam premyslet, ze bych koupil treba tu A300 Pro 15V - snizil bych vykon a koupil aspon neco vystuzenyho.. ale ja chci na tom notasu hlavne taky koukat na filmy a aby to melo dobrej zvuk - takze se subwoofer... a proste 15ka je na filmy strasne moc maly display pro me..
jedu na Slovensko na kolej.. pokud by se mi podarilo nak tam tahat stolniho kompa, tak by asi nebyl problem, ale takhle doma uz mam nakou dobu stary komp a proste kdyz si koupim novej pocitac (notebook), tak si tam chci taky neco zahrat.. zahrat neco, co mi doma uz nejde a podivat se, jak vypada nova grafika :.
Hry na 8700M GT vs SLI dual GeForce® 8600M GT
Mozna by nebylo od veci se o ten seznam kandidatu na koupi podelit i s nama na foru, ne jenom s OnNem.
Na EHW jsem cetl v jednom clanku, ze s multigpu to neni tak ruzovy jak to na papire vypada - pry jsou tam problemy jako "mikrostuttering, input lag".. Nevim jak se to projevuje. Ale cisla v testech jsou pry casto vysledkem slozityho laborovani s ovladaci a nastavenimi. Mozna kdyby se k tomu vyjadril nekdo kdo skutecne SLI doma ma.
Na EHW jsem cetl v jednom clanku, ze s multigpu to neni tak ruzovy jak to na papire vypada - pry jsou tam problemy jako "mikrostuttering, input lag".. Nevim jak se to projevuje. Ale cisla v testech jsou pry casto vysledkem slozityho laborovani s ovladaci a nastavenimi. Mozna kdyby se k tomu vyjadril nekdo kdo skutecne SLI doma ma.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
-
- píše často
Určitě je lepší řešení 8600M GT v SLi než jedna přetaktovaná 8600M GT(8700M GT)
Jinak tento notebook jsem měl Toshiba X200-21K a můžu s klidným svědomým říci, že jsem byl pěkně zklamaný. Dal jsem za něj přes 50tis...po týdnu ho distributor zlevnil o 10tis...málem jsem zešedivěl a výkon špatný rozhodně nebyl, ale čekal jsem vyšší. Pořád platí stejné pravidlo: Lepší 1 silná karta než 2 slabé.
Jinak tento notebook jsem měl Toshiba X200-21K a můžu s klidným svědomým říci, že jsem byl pěkně zklamaný. Dal jsem za něj přes 50tis...po týdnu ho distributor zlevnil o 10tis...málem jsem zešedivěl a výkon špatný rozhodně nebyl, ale čekal jsem vyšší. Pořád platí stejné pravidlo: Lepší 1 silná karta než 2 slabé.
Asus ROG Strix G18
-
- guru