TomBiker píše:nechapu co tu resite. staci kdyz si vlezete do OPTIONS a nebudete hodnoty nastavovat na VERY HIGH protoze DX10 je pouzivan jen na hodnotach VERY HIGH, tudiz na high vyuziva hra DX9
To je mi jasne, ze nechapes.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ludia tu rozoberali vynutene DX9 @ very high vs. DX10 very high, cize tvoja poznamka je tak trosku odveci. Dalsi, ktory si precita 2 prispevky v celej teme a reaguje vseobecne.
NcS Sniper píše:Spirit píše:ty si naprd
Zato ty si zkonzumoval šalamounův exkrement (přiznávám že sem to celý nečet - nemám čas číst každou ptákovinu, ale upozornit na chybu se dá i bez osobních invektiv. Možná patříš mezi lidi který si připadaj "cool" když dělaj blbce z někoho kdo má jinej názor, ale neznám tě, tak to s jistotou tvrdit nebudu). A když už seš takovaj expert, tak mi vysvětli proč mi to při vynucení dx9 běží rychlejš (při stejným nastavení samozřejmě - na medium), díky.
ked som ta urazil, tak mi to prepac, to nemal byt zamer.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja som si len trosku podpichol a vramci dobreho mienenia som tam pridal schvalne smajla.
Nespochybnil som nazor, ale fakt, co si napisal (to s nazorom vobec nesuvisi a von koncom nesuvisi s vedomostami a salamunstvom). Ty si sprdol stranky (nepravom) a ja som sprdol teba, aby si nekritizoval nieco, co si poriadne nepozries.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nic viac...
Expert na crysis teda rozhodne nie som a crysis rovnako tak nepatri medzi hry, ktore oblubujem a nasledne sa nejak hlbsie zaujimam o ich chod ci tuning, takze bohuzial ti neodpoviem - neviem to.
peace
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)