Proč se mi sekaj hry?
-
- občas něco napíše
Proč se mi sekaj hry?
Ahoj,mam notebook Acer Extensa 5220..dříve mi na něm šli hry normálně(CS,BF2142).Ale asi před měsicem se newim co stalo že mi všechny hry začnou po cca 10 minutach strasne sekat.Newite nikdo čim to je?Virem nejspis ne protoze sem to prohledaval NODem asi 1000krat a nic to nenašlo.
- Chlebovnik
- guru
-
- občas něco napíše
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zdar.Nechci zakládat nové téma,tak chci zeptat,proč se mi notebook po asi 15 Minutách hraní začne trochu sekat.Já měřím teplotu přes EVGA Precision,a když mám víc jak 70 stupňů tak je to v poho,ale pak se to zničeho nic začne chladit,tak na 66 stupňů a začne se to tím pádem sekat.Napadlo mě,jstli to není systémové chlazení,ale zase mě přijde že 70 není moc.Jinak notes máme od půlky června,asi před týdnem jsem reinstaloval windows,tak se chci zeptat,jestli by to potřebovalo vyčistit(abych to nedělal zbytečně předčasně).Dík za odpověď
pozeram, ze acery su kvalitne...
Kontrelu spravte aj za pomoci Throttle Watch, lebo s prehrievanim je vacsinou spojene nasledne podtaktovanie procesora (aj u grafiky). Inak si skusal vsetko to, co bolo spomenute vyssie ?
Kontrelu spravte aj za pomoci Throttle Watch, lebo s prehrievanim je vacsinou spojene nasledne podtaktovanie procesora (aj u grafiky). Inak si skusal vsetko to, co bolo spomenute vyssie ?
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
msconfig
msconfig je prikaz ktory ked zadas do okna spustit v ponuke start, tak ti vyhodi okno v ktorom si mozes nastavit programy ktore sa ti budu spustat pri starte a ktore ti bezia na pozadi... kludne ich mozes 50 % z programov vypnut a potom ti bude rychlejsie ficat komp... len daj pozor aby si nevypol ovladace na grafiku a zvuk...
good luck
Silly
good luck
Silly
-
- píše často