Call of Duty4 na GMA X3100
Call of Duty4 na GMA X3100
mám dotaz, nikde ne foru jsem nenašel řešení na problém při hrání COD4 při načítání se ozve chybová hláška a poté se loadování sekne a pak dám ESC a hra spadne vše je na nejmenšjí detaily a rozlišení. Mám notebook: Lenovo TP R61i grafiku X3100 intel, procák Dual Core 1.7GHz, RAM 2Gb, Win XP, nejnovější ovladače i BIOS mám. A stjeně to tam nejde MultiPlayer my tam jde sice na 15-30FPS ale jde ale Single nejde sekne se při načítání. PL poradtě co stim... díkes 

Sorry za to že sem založil new topic. ale potřebovla jsem rychle odpovědět. A nemám originální hru ale cracklou verzi a v angličtině. Ani sem tu hlášku neviděl jenom zazní zvuk chybové hlášky a načítání se sekne. Někde naforu někdo psal že to je prý chybová hláška od directX to opravdu nevim nidky jsem tu hlášku neviděl jenom zazněl tón chybové hlášky a to ylo vše. Takže nevim co s tim. Jestli má někdo podobné zkušenosti.. A jak co stim dělat
-
- guru
Musim te zklamat, a to hned dvakrat - warez hry tu opravdu neresime, pokud bys mel original, muzes se ptat na oficialni podpore od tvurcu, kdyby neco. A za druhe... je hezke ze potrebujes rychlou odpoved, ale to ti nedava zadne pravo nam tu delat bordel. Ja bych taky potreboval spoustu veci, ale urcite kvuli tomu neporusuju pravidla. Uvedom si, ze mi nejsme zadna podpora, ale delame tohle ve vlastnim volnem case, takze to ze nekdo pospicha neni nas problem. Tak se nezlob a zkus kdyztak jine forum, ktere vic odpovida...