Mam problem s novou FIFOU. Pod Vistou mi ide menu strasne pomaly, tak 10x pomalsie ako normal. Do zapasu sa ani nedostanem. Pod XP mi menu ide v poho...ale hra mi seka bez ohladu na detaily stale rovnako...je jedno ci dam 1440 high alebo 800 low...ziadny rozdiel....cim to moze byt?
S PES 2009 Demo mam zas problem ze mi zapas ide na 1440 high do 20 min uplne plynule a odvtedy to zacne sekat...nechapem???
FIFA 09
-
- píše často
si myslím, že to moc nepomohlo...
já včera jsem hrál TDU a hned jak jsem to přestal hrát, tak jsem zapl FIFU 09 a ono to najelo nečekaně rychle, ani menu se mi neseklo... mezitím se mi zchladil nout, než jsem dohrál zápas a zase se to začlo trošku trhat, nejvíc menu... zpozoroval jsem, že nout nejede na tak velký výkon jako v TDU, protože nout je tichý jak kostelní myš při hraní FIFA, ale když si dám jakoukoli náročnější hru, tak funí jak vysavač...
já včera jsem hrál TDU a hned jak jsem to přestal hrát, tak jsem zapl FIFU 09 a ono to najelo nečekaně rychle, ani menu se mi neseklo... mezitím se mi zchladil nout, než jsem dohrál zápas a zase se to začlo trošku trhat, nejvíc menu... zpozoroval jsem, že nout nejede na tak velký výkon jako v TDU, protože nout je tichý jak kostelní myš při hraní FIFA, ale když si dám jakoukoli náročnější hru, tak funí jak vysavač...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
To že ti hra de plynule a pak se ti (někdy) po cca 20 minutách začne trhat pozoruju u hells highway. Ostatní hry mi dou v poho ale u týhle se to občas stane. Tak jí prostě vypnu a zapnu a de zase v poho. Taky by mě docela zajímalo, čím by to mohlo bejt.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64
-
- píše často
Ohynek: To muze byt nejaka chyba v enginu, ci ovladacich, kdy se ti po chvili hrani zaplacavaji RAMky, ci neco podobneho. Bratr mel nedavno problem s Crysis pri souboji s finalnim bossem, kdykoliv loadnul, tak se hratelnost o trosku zhorsila. Po x-tem loadu uz to bylo prakticky nehratelne a musel hru uplne vypnout (a ted si nejsem jist, ale snad dokonce i restartovat PC)