FARCRY 2
vzdycky se smeju kdyz nekdo pise: jede mi to krasne plynule na 25 snimku...
osobne si radsi odpustim uchylarny typu bloom a vubec celej DoF a uziju si to na 50-80ti snimcich, nez to prohopsavat na 20ti
patrim mezi lidi, co si uzivaj PhysX a vyssi obtiznost a nerad se rozciluju, ze se nemuzu plynule otocit
jinak oproti jednicce, ktera mela dobrej multi, ale single byl prisernej, tak dvojka je urcite krok vpred (i kdyz je tam videt jista podobnost s boiling pointem)
ale po vydani Falloutu3 a RA3 si na nej asi ani nevzpomenu
osobne si radsi odpustim uchylarny typu bloom a vubec celej DoF a uziju si to na 50-80ti snimcich, nez to prohopsavat na 20ti
patrim mezi lidi, co si uzivaj PhysX a vyssi obtiznost a nerad se rozciluju, ze se nemuzu plynule otocit
jinak oproti jednicce, ktera mela dobrej multi, ale single byl prisernej, tak dvojka je urcite krok vpred (i kdyz je tam videt jista podobnost s boiling pointem)
ale po vydani Falloutu3 a RA3 si na nej asi ani nevzpomenu
Tak mě jede Far Cry 2 na mém MSI GX-720 na ultra high, akorát mám problém zřejmě s ovladači ke grafické kartě, protože grafika je taková divná, hodně světlá a zvuky jsou zase tlumené, že skoro vůbec nic neslyším i když je mám naplno. Neví někdo, jak tyhle problémy vyřešit? Zkoušel jsem instalaci nejnovějších ovladačů pro tento notebook, ale udělaly více zlého než dobrého, tak jsem radši znovu nainstaloval ty starší...
-
- píše často